Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Lineup-ul de snowmobile Ski-Doo 2022 – caracteristici principale

Lineup-ul de snowmobile Ski-Doo 2022 – caracteristici principale

2 minute
Lineup-ul de snowmobile Ski-Doo 2022 – caracteristici principale

Maximizeaza distractia pe zapada cu snowmobilele SKI-DOO! Lineup-ul Ski-Doo ofera manevrabilitate, putere si agilitate incredibile.

BRP construieste lineup-ul sau de snowmobile Ski-Doo cu inginerie si tehnologie de ultima ora, pentru a livra experiente care depasesc asteptarile, impingand inovatia pentru a imbunatati continuu pilotarea pe zapada. Gama de modele 2022 introduce Smart-Shox, primul sistem de suspensie semi-activa din industrie, pentru a garanta urmatorul nivel de manevrabilitate si confort, precum si doua optiuni de motorizare turbo Rotax in 4 timpi, cele mai puternice din componenta unui Ski-Doo.

„Popularitatea snowmobilingului este in crestere, datorita riderilor care vor sa profite de distractia de iarna, de la incepatori pana la experti”, a comentat Annick Lauzon, Director, Global Marketing, Ski-Doo. „Emotia si adrenalina pilotarii unui Ski-Doo sunt incontestabile, iar lineup-ul 2022 continua sa asigure cea mai buna posibil experienta pe zapada pentru rideri la orice nivel de experienta.”

Manevrabilitate superba, mai multa putere
Ca noutate pentru sezonul 2022, Ski-Doo a introdus Smart-Shox, prima suspensie semi-activa pe o serie de modele. Tehnologia reprezinta un pas inainte, furnizand manevrabilitate optima in toate conditiile. Pilotul poate alege intre trei moduri de riding – Confort, Sport si Sport+, pentru a schimba rapid si usor comportamentul vehiculului „din mers”, eliminand astfel efortul corelat cu reglajele manuale.

Pe segmentul de snowmobile Trail, riderii beneficiaza de o alegere extinsa prin motorizarile Rotax in 4 timpi, cu introducerea lui 900 ACE Turbo R, cel mai puternic motor pentru un snowmobil Ski-Doo, capabil sa dezvolte pana la 180 CP. Pilotii pot acum sa aleaga dintre motoarele in 4 timpi ACE eficiente din punct de vedere al consumului si de incredere.

„Ski-Doo este in continuare un lider din punct de vedere al manevrabilitatii si puterii”, a explicat Pascal Vincent, Director, Strategie Globala de Produs, Snowmobile. „Smart-Shox este incredibil. Tehnologia dovedita cu brandul nostru Can-Am Off-Road schimba complet jocul pe criterii de confort si manevrabilitate. Trebuie sa experimentezi pentru a vedea despre ce este vorba!”

Agilitate imbunatatita
Pentru veteranii traseelor montane care prefera „joaca” in zapada inalta, snowmobilul Ski-Doo Summit X cu pachet Expert dispune acum de o pozitie a ski-ului reglabila si mai ingusta (34-36 inch), devenind si mai rapid pe teren tehnic ingust. Riderii vor aprecia manevrabilitatea agila pe care o livreaza pentru a genera distractie nelimitata pe zapada.

Gama de snowmobile Ski-Doo este disponibila si pe ATVRom Pitesti