Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  7 caracteristici de top ale lui CFMOTO 700CL-X SPORT

7 caracteristici de top ale lui CFMOTO 700CL-X SPORT

3 minute
7 caracteristici de top ale lui CFMOTO 700CL-X SPORT

Pentru riderii care cauta aventura si emotia calatoriei, nu exista o optiune mai potrivita decat CFMOTO 700CL-X Sport. Acest naked bike se caracterizeaza printr-o combinatie ideala intre putere, functionalitate, distractie si siguranta.

CFMOTO 700CL-X Sport este o versiune premium a modelului CL-X de baza si un nou maestru pe autostrada, echipat cu o colectie de dotari moderne care tranforma pilotarea intr-o experienta memorabila, fara compromisul confortului si al sigurantei.

1. ILUMINARE FULL LED
Pe o motocicleta, iluminarea buna este mai mult decat o cerinta practica. Trebuie sa poti vedea unde mergi pe acele drumuri din afara orasului mai putin umblate.

Din punct de vedere al sigurantei, luminile stralucitoare sunt esentiale. Cu cat vehiculul tau emite mai multa lumina, cu atat este mai vizibil si cu atat este mai probabil ca ceilalti soferi sa iti observe miscarile si sa te respecte pe drum. Cand vine vorba de conditii de vizibilitate slaba, acest lucru este si mai important.

Modelul 700CL-X Sport din familia de motociclete CFMOTO este echipat standard cu iluminare LED completa, inclusiv sistem automat de faruri si semnalizare.

2. FRANE PUTERNICE
Cand vine vorba atat de siguranta, cat si de o putere de stopare eficienta, franele capata la fel de multa importanta ca motorul. CFMOTO 700CL-X Sport dispune de discuri Brembo Stylema de 320 mm si un etrier cu patru pistoane pe roata din fata, un etrier cu 2 pistoane alaturi de un disc de 260 mm pe spate. Rezultatul este o putere serioasa. Sa te simti increzator si sa beneficiezi de control in orice moment petrecut in sa constituie un avantaj, iar orice motociclist experimentat iti va spune ca mentinerea acestei mentalitati este esentiala atat pentru siguranta, cat si pentru manevrabilitate. Franele antiblocare vin standard pe model. Potrivit „The Stop the Crash Partnership”, „ABS-ul pentru motociclete previne blocarea rotilor si asigura stabilitatea, precum si o decelerare optima in timpul franarii. Prin urmare, ABS reduce semnificativ riscul de prabusire si reduce distanta de oprire.”

3. MOTOR SOLID

Motocicleta CFMOTO 700CL-X Sport este alimentata de un motor de 74 de cai putere, capabil de 8400 rpm.

Controlul electronic al acceleratiei si o unitate de control electronica garanteaza ca motorul poate raspunde la acceleratie mai rapid decat oricand, oferind un control precis al vitezei si al puterii oriunde si oricand este nevoie.

4. DOUA MODURI DE MOTOR
CFMOTO 700CL-X Sport ofera doua moduri de motor separate, la fel ca masinile hibride de astazi, pentru riderul care adopta un stil ecologic si vrea sa reduca consumul de combustibil, dar si sa foloseasca de puterea legendara CFMOTO atunci cand este nevoie.

Motocicletele reprezinta o solutie „verde” incredibila atunci cand vine vorba de naveta, iar acest model CFMOTO este gata sa te poarte catre destinatie in mod responsabil, dar si sa ofere totul din punct de vedere al puterii atunci cand i se cere.

5. LOOK STILAT
Cu elemente care amintesc de stilul traditional de tip cafe-racer, dar totusi cu un look futurist, CFMOTO 700CL-X Sport se va face remarcat la orice iesire. Disponibil cu doua optiuni de culoare.

6. ERGONOMIA FUNCTIONALA
Cand faci viraje si atingi viteze mari, modul in care motocicleta se comporta este important nu doar pentru confortul tau, ci si pentru siguranta.

In ceea ce priveste modelul 700CL-X Sport, poti avea incredere ca fiecare element a fost gindit special pentru confort si securitate.

7. MANEVBILITATE USOARA
Pe langa ergonomia inalta, CFMOTO 700CL-X Sport ofera manevrabilitate crescuta.