Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Can-Am a introdus roadsterele Spyder si Ryker 2024

Can-Am a introdus roadsterele Spyder si Ryker 2024

2 minute
Can-Am a introdus roadsterele Spyder si Ryker 2024

Lineup-ul de vehicule cu 3 roti al constructorului canadian aduce o serie de upgrade-uri pentru sezonul 2024: display touch 10.25” cu Apple CarPlay, sistem de comunicatie VIBE cu calitate audio inalta pentru castile de protectie ADVEX pentru conectivitate mai buna in timpul riding-ului, faruri LED noi cu design premium pentru iluminarea unei zone mai largi, grafici atractive.

Ryker Rally se caracterizeaza printr-un stil unic, accesibilitate si performanta. Vine echipat cu motorul eficien Rotax 900 ACE si pentru sezonul 2024 permite customizarea cu mai multe optiuni de panouri pe culorile: Diablo Red (rosu), Goblin Green (verde), Purple Galaxy (mov), Blue Abyss (albastru). Toate modelele Ryker au fost upgradate pentru noul sezon.

Modelul power cruiser Can-Am Spyder F3 are un look indraznet, ofera confort si performanta de top pentru a transforma fiecare iesire intr-o calatorie epica. Se bazeaza pe motorul puternic Rotax 1330 ACE si este disponibil pe culoarea Monolith Black Satin. Toate modelele Spyder au primit optimizari consistente pentru noul sezon.

Roadsterul Spyder RT Sea-To-Sky este un partener versatil, permitand ajustarea setarilor de confort pentru o experienta de pilotare la standardele celor mai exigenti rideri. Sunt disponibile numeroase accesorii roadstere pentru customizare in functie de nevoi si preferinte: inaltator scarite pentru picioare (util pentru riderii de talie mai scunda), scarite pentru pasager cu lumini, sei incalzite pentru rider si pasager etc.

Principale caracteristici – lineup Can-Am Ryker 2024

– optiuni de motorizare: Rotax ACE 600 sau 900 cc
– sistem de stabilitate vehicul
– tehnologii avansate
– ajustari ergonomice fara unelte
– transmisie automatica
– mod Eco si mod Sport.

Caracteristici-cheie ale gamei Can-Am Spyder F3 2024

Design muscular, indraznet. Can-Am Spyder F3 impinge limitele in ceea ce priveste performanta, in timp ce pozitia de pilotare relaxata va incurajeaza sa parcurgeti kilometru dupa kilometru.

– motor Rotax ACE 1330 cc
– display LCD panoramic
– cutie cu 6 viteze
– servodirectie
– mod Eco si mod Sport
– sistem de stabilitate vehicul
– antifurt.

Puncte forte ale lui Can-Am Spyder RT 2024

Cu un aspect modern, confort imbunatatit si spatiu de stocare extra, Spyder RT este solutia luxury touring absoluta.

– motor Rotax ACE 1330 cc
– ABS, Control Tractiune si Stabilitate
– sistem antifurt
– transmisie cu 6 viteze
– afisaj LCD panoramic
– frane Brembo de inalta calitate
– servodirectie
– mod Eco si mod Sport.