Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Can-Am introduce gama de ATV-uri pentru copii pentru 2023

Can-Am introduce gama de ATV-uri pentru copii pentru 2023

2 minute
Can-Am introduce gama de ATV-uri pentru copii pentru 2023

Producatorul canadian a introdus pe piata noile ATV-uri pentru copii: Renegade 70 EFI, 110 EFI si 110 X xc EFI. Acestea au fost reproiectate complet pentru sezonul 2023 si ofera o mare usurinta in manevrare celor mai tineri pasionati de off road, inspirand incredere datorita caracteristicilor multiple de siguranta cu care vin inzestrate. In plus, au un look extrem de atractiv, inspirat de modelele de ATV-uri Can-Am destinate adultilor. Din gama mai face parte si modelul DS 250.

Lineup-ul de ATV-uri copii de la Can-Am Bombardier include injectie electronica EFI, pornire electrica si limitator de acceleratie, astfel incat parintii pot controla viteza vehiculului oricand doresc. Sasiul lat favorizeaza stabilitatea pe teren accidentat, un ingredient cheie pentru siguranta si o pilotare distractiva.

Design de calitate. Modelele de mini-ATV Can-Am sunt versiuni in miniatura ale vehiculelor Renegade full-size. Copiii se bucura de aceleasi detalii precum riderii seniori. De asemenea, exista mai multe optiuni de culoare de unde pot alege.

Noile ATV-uri sport de cilindree mica, concepute pentru Trail si riding recreational, reprezinta formula prin care copiii de 6 ani si mai mari pot face cunostinta cu lumea fascinanta a off road-ului, fara compromisuri de la siguranta.

2023 Can-Am Renegade 70 EFI
Bazat pe un motor 70cc in 4 timpi, monocilindru, racit cu lichid, acest ATV din familia Can-Am dispune de cutie complet automata CVT si limitator de acceleratie integrat.

2023 Can-Am Renegade 110 EFI
Preia atributele de top ale lui Renegade 70 EFI.
Se bazeaza pe un motor 112cc, 1 cilindru, 4 timpi, racire cu aer.

2023 Can-Am Renegade X xc 110 EFI
Impresioneaza prin pachetul cuprinzator compus din suspensie cu brat dublu in A pe fata, amortizoare HPG Piggyback, grafica X, evacuare cu look sportiv, scarite Racing kick-up si inaltator ghidon, husa pentru sa, bumpere frontale din aluminiu, nerf bars si motor monocilindru, 4 timpi, 112cc pe racire cu aer.

2023 Can-Am DS 250
Este dotat cu suspensie fata cu brat dublu in A, amortizoare fata si spate ajustabile, faruri frontale, stop si lumina de frana. Are montate anvelope 22 inch pe fata.

Modelele de ATV-uri pentru copii sunt disponibile și pe ATVRom Piatra Neamt