Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Can-Am Traxter 2023 Lineup

Can-Am Traxter 2023 Lineup

3 minute
Can-Am Traxter 2023 Lineup

In functie de motorizarile de care dispun, SxS-urile cu pronuntat caracter utilitar Traxter 2023 ofera de la 52 CP pana la 82 CP. Printre caracteristicile cheie ale gamei Can-Am Traxter pentru sezonul 2023 se numara capacitatea de remorcare de top in industrie, dotarea cu portbagaj LinQ multifunctional, acoperis audio, capacitate de stocare de top in industrie, confort avansat, control al climei cu mod automat. Traxter este cel mai capabil side-by-side Bombardier construit pentru sarcini solicitante de munca si poate fi folosit cu succes atat la ferme, in agricultura si situri de munca, cat si pentru vanatoare sau explorare.

Accesoriile multiple disponibile contribuie la eficienta si usurarea sarcinilor de munca. Astfel, veti duce mai repede la indeplinire diverse activitati utilitare. Puteti atasa un plug pentru a va ajuta cu culturile agricole, puteti monta un troliu pentru a iesi din situatiile critice pe traseele off road dificile. Puteti instala o lama de zapada pentru a facilita accesul pe drumurile inzapezite. Can-Am Traxter se adapteaza instant la orice aplicatie!

Capacitate de incarcare si de remorcare de top. Sistem de depozitare LinQ. Adaugand cateva accesorii LinQ, este posibil sa terminati ziua de lucru mai repede si intr-un mod inteligent. LinQ va ofera suficient spatiu pentru a stoca mai multe unelte si pentru a transporta incarcaturi mai mari. Accesoriile audio se instaleaza cu usurinta si sunt durabile. Acoperisul audio cu sase difuzoare face ziua de munca sa treaca mai placut, distractiv.

Cuplu de top in industrie. Motoare Rotax mai silentioase: HD7, HD9 si HD10
Motorul HD7 de 52 cai putere este regele clasei midsize. Mentenanta timpurie devine un lucru al trecutului. Designul motorului livreaza o experienta de riding imbunatatita, cu mai putin zgomot si vibratii.
Confort avansat pentru rider si pasageri, cockpit intuitiv cu vizibilitate optimizata si suport lateral suplimentar cu piele intarita pentru bancheta, scaun flip-up si scaun ajustabil pentru pilot.

Bena rabatabila de top, de capacitate 454 kg.
Echipat pentru orice provocare. Spatiu vast de stocare sub bancheta pentru unelte si alte bunuri, la care se adauga panouri laterale detasabile.
Side-by-side-ul Traxter poate remorca pana la 1134 kg. Modelul Traxter 6×6 detine capacitate de remorcare de top in industrie de 1360 kg.

Gama de vehicule 4×4 de teren de tip SxS utilitar TRAXTER este extrem de diversificata. Puteti alege un model side-by-side cu 3 sau cu 6 locuri si exista mai multe optiuni de motorizare. Nu in ultimul rand, stilul de riding personal poate influenta decizia finala.

Gama de SxS-uri Bombardier este disponibila si pe ATVRom Piatra Neamt