Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Can-Am Traxter 2021 Line-up

Can-Am Traxter 2021 Line-up

1 minut
Can-Am Traxter 2021 Line-up

Seria de vehicule 4×4 de teren utilitare a producatorului canadian beneficiaza de optimizari substantiale, astfel incat cei care doresc sa simplifice ziua de munca in medii off road nu vor da gres alegand unul din modelele Traxter.

Lista de caracteristici standard este una impresionanta. De la motorizare si sasiu pana la modul de asistenta Work, fiecare dotare contribuie in mod practic si eficient la dezvoltarea unui adevarat „cal de munca”. Side-by-side-urile Traxter HD8 si HD10 ofera capacitate de remorcare de 1134 kg. In categoria 6×6, modelul Traxter 6×6 se remarca prin capacitatea de remorcare de top in industrie de 1360 kg.

Spatiu amplu de depozitare. Riderul poate amplasa uneltele necesare intr-o cutie detasabila. Pachetele disponibile pentru Traxter asigura o capacitate totala de incarcare de 793.8 kg.

Pe distante lungi, riderul si pasagerii nu vor suferi de disconfort la pilotare, intrucat modelele Traxter vin prevazute cu scaun ajustabil pentru pilot si o bancheta rabatabila confortabila sub care exista si spatiu de stocare suplimentar. Veti descoperi in gama utilitara de SxS Can-Am atat modele cu 3 locuri, cat si cu 6 locuri.

Display digital 7.6-inch cu toate datele necesare unei experiente de riding agreabile, sigure si cu acces usor la sistemele smart din dotare.