Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  CAN-AM SPYDER F3-T isi face aparitia in 2023 cu noi culori

CAN-AM SPYDER F3-T isi face aparitia in 2023 cu noi culori

2 minute
CAN-AM SPYDER F3-T isi face aparitia in 2023 cu noi culori

Can-Am Spyder F3-T este un roadster puternic care se distinge de la prima vedere prin designul muscular si stilul indraznet. Acest vehicul special cu 3 roti marca BRP impinge limitele performantei, in timp ce ofera o pozitie relaxata de riding.

Spyder F3-T poate fi un partener potrivit pentru navigarea prin oras, dar si pentru calatorii pe distante mai lungi. Aduce standard sistem de infointainment integrat, parbriz sport pentru confort imbunatatit, portbagaj lateral rezistent si este calibrat pentru remorcarea unui trailer Can-Am. Ofera capacitate de remorcare de 182 kg.

La bordul acestui roadster Spyder, plimbarile sunt line. Modelul F3-T este alimentat de un motor Rotax ACE, 1330cc, 3 cilindri in linie, racit cu lichid si pe injectie, cu control electronic al acceleratiei. Un avantaj il constituie dotarea cu transmisia SE6 de ultima ora, semiautomata cu marsarier, 6 viteze. Capabil de maximum 115 CP, Spyder F3-T promite sa livreze momente memorabile si distractie.

In termeni de sasiu, roadsterul Bombardier este echipat cu brate duble in A, bara antiruliu pe fata si amortizoare SACHS Big-Bore, cursa 129mm si cu suspensie cu brat oscilant pe spate, monoamortizor SACHS pe aer ajustabil manual, cursa 132mm. Sistem de franare hidraulic pentru toate cele trei roti si frana de picior. Putere de stopare superioara asigurata de franele Brembo pe discuri 270mm.

Alte dotari: mod Eco, control al stabilitatii, control al tractiunii, control la urcarea in panta, ABS, DPS, cruise control, compartiment manusi (78L) cu port USB, sa neagra cu perforatii, doua faruri halogen (55/60W), fendere fata cu lumini LED integrate, sistem BRP Audio cu 4 difuzoare si control audio al tastaturii, instrumentar digital 7.8″ (19.8 cm) cu BRP Connect, antifurt D.E.S.S. Sunt disponibile doua optiuni de culori: Pearl White, Petrol Metallic.

Gama de roadstere Spyder este disponibila si pe ATVRom Timisoara