Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Can-Am Ryker 2022 Lineup

Can-Am Ryker 2022 Lineup

2 minute
Can-Am Ryker 2022 Lineup

Brandul Can-Am On-Road al BRP se lanseaza cu entuziasm spre sezonul 2022, fidel angajamentului de a schimba pentru totdeauna modul de riding si de a largi orizonturile pentru orice utilizator care opteaza pentru un vehicul special cu 3 roti din gama Ryker sau Spyder. Can-Am cunoaste o crestere pe piata mult mai mare decat orice alt constructor din industria on-road si a reusit sa atinga majoritatea obiectivelor propuse, dupa cum arata in comunicatul oficial de presa cu ocazia introducerii lineup-ului 2022. De exemplu, in America de Nord mai mult de 50% din posesorii de roadstere Can-Am Ryker patrund pentru prima data pe aceasta piata, iar 33% dintre ei sunt femei – un procent mult mai mare decat media in industrie. De asemenea, 49% din detinatorii unui Can-Am Ryker provin din comunitati diverse. Comunitatea ”Women of On-Road” numara mai mult de 10000 de participante (”Wind Sisters”). Progresul a fost posibil datorita faptului ca gama de roadstere BRP se adreseaza unor tipologii foarte diversificate de rideri.

Martin Ethier, Global Marketing Director, Can-Am On-Road a declarat ca „Tot mai multe persoane din diverse medii descopera bucuria unei plimbari inedite si este grozav sa le uram bun venit in familia noastra de piloti pasionati”. Lineup-ul de three-wheelere este construit pentru distractie si ofera stabilitate excelenta ceea ce le permite utilizatorilor cu nivele diferite de experienta sa aiba mereu parte de o plimbare palpitanta.

Noul model 2022 Can-Am Ryker Rally este inzestrat cu caracteristici premium si este inspirat de lumea raliurilor, astfel incat va permite o experienta all-road antrenanta. Beneficiaza de cursa suspensiei optimizata, garda la sol crescuta, protectie superioara pentru vehicul, noi optiuni de scaune, anvelope si scarite pentru picioare noi. Daca vreti sa explorati cai neconventionale de distractie si un altfel de mediu de „joaca”, Can-Am Ryker Rally este alegerea ideala.

Pilotii care prefera o calatorie mai versatila si sportiva cu caracteristici premium pot opta pentru noul roadster Can-Am model Ryker Sport. Accesibila si manevrabila, varianta Sport detine amortizoare ajustabile de inalta performanta, ofera confort optim pentru pasager si optiuni de depozitare. Include cruise control, in premiera in lineup-ul Can-Am Ryker.