Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Can-Am Outlander PRO HD5 2023

Can-Am Outlander PRO HD5 2023

3 minute
Can-Am Outlander PRO HD5 2023

ATV-ul Can-Am Outlander PRO HD5 este una dintre cele mai noi aditii in familia Bombardier si se impune prin caracteristicile si tehnologia inalta care il recomanda mai ales pentru activitati de munca in zone cu teren dificil. Pentru a simplifica numeroase treburi gospodaresti si transportul in medii rurale, la campie sau la munte, ai nevoie de un partener 4×4 de incredere. Un astfel de aliat este si Outlander PRO HD5, echipat cu o cutie de viteze si motor Rotax calibrat pentru munca, plus suspensie gandita pentru sarcini utilitare. Fie ca este vorba de transportul hranei pentru animale, de unelte sau echipamente, fie pentru diverse lucrari agricole ori gradinarit, acest ATV Can-Am te poate ajuta sa inchei ziua cu succes.

Toate modelele Outlander PRO dispun de motoare Rotax dovedite, cea mai buna capacitate de remorcare in clasa si suspensie calibrata utilitar pentru manevrabilitate crescuta la transportul de incarcaturi grele. Bumper-ele utilitare, anvelopele in 6 straturi si limitatorul de viteza (disponibil doar pe unele pachete) ofera protectie extra. De asemenea, vin cu mai multe caracteristici de top in clasa fata de orice alt ATV de pe piata, inclusiv putere, cuplu, capacitare de remorcare si depozitare. Outlander PRO HD5 ofera o capacitate de remorcare de 830 kg.
Intervalul de mentenanta este la 100 ore sau 3000 km. Noul ambreiaj pDrive ofera performanta sporita si intretinere mai redusa decat orice concurent. Sasiul este inspirat de campionii curselor, fiind fabricat dintr-un material similar celui de la SSV-ul Maverick X3. Garda la sol mai inalta (305 mm) si saua ergonomica de inaltime 980 mm contribuie la confort pe teren dur.

Motorul Rotax ACE, 1 cilindru, 650cc, racit cu lichid, EFI livreaza 40 cai putere si vine cuplat la o cutie CVT calibrata pentru munca Extra Low L. Pachetul la nivel de motorizare este completat de pornire electrica si moduri selectabile 2WD / 4WD cu diferential frontal auto-blocabil Visco-Lok. Suspensiile fata cu brat dublu arcuit tip A, cursa 248 mm si spate cu brat dublu in A, cursa 260 mm, amortizoare Twin tube contribuie la o pilotare lina pe teren accidentat, plin de obstacole. Franele pe discuri hidraulice puternice (doua discuri 214 mm, etriere cu doua pistoane pe fata si un disc 214 mm, etrier cu doua pistoane pe spate) asigura putere de stopare superioara in toate conditiile.

Caracterul utilitar al ATV-ului Can-Am Outlander PRO HD5 este subliniat de echiparea cu rack-uri fata/spate de 54.4 kg si 109 kg. Capacitate de stocare 34 litri. Alte featuri: display digital 4.5 inch, sistem antifurt cu cheie mecanica, faruri si stopuri cu LED, bumper frontal premium, bumper spate, scut de protectie complet, jante 12-inch din otel.