Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Can-Am Commander XT 1000R 2021

Can-Am Commander XT 1000R 2021

3 minute
Can-Am Commander XT 1000R 2021

Can-Am Commander XT 1000R este o legenda pe roti, un side-by-side gandit pentru a face fata oricarei cerinte, util atat pentru distractie, cat si pentru munca. Zece ani de dezvoltare stau la baza acestui vehicul 4×4 de teren conceput sa intruneasca standardele prezentului. Cu un design nou, caracteristici de top in industrie si multiple posibilitati de personalizare gratie sistemului de accesorii LinQ, Commander XT 1000R este pregatit pentru cele mai mari provocari in off road. Modelul SxS Can-Am de fata este disponibil si in varianta MAX ce poate acomoda in conditii optime pilotul si trei pasageri.

Commander XT 1000R ofera putere de top in clasa sa, alaturi de un echilibru perfect intre caracteristici. Beneficiaza de un pachet de dotari cuprinzator pentru a garanta o aventura off road la inaltimea exigentelor: acoperis, bara de protectie, suspensie independenta cu brat dublu in A si suspensie TTA cu o cursa mai lunga si lista poate continua.

La nivel de motorizare, Can-am Commander XT 1000R se bazeaza pe un motor 1000R, 100 CP, Rotax 976 cc, 2 cilindri in V, pe racire cu lichid, EFI, cu sistem iTC de control al acceleratiei, cuplat la o cutie automata (QRS) CVT cu flux de aer inalt si protectie electronica pentru curea, trepte Extra-L/H/N/R/P. Pilotul dispune de moduri de tractiune selectabile Turf Mode/2WD/4WD cu diferential auto-blocabil fata Visco-Lok† QE, precum si de control electronic la coborarea in panta. La acestea se adauga modurile de riding SPORT/ECO si servodirectia Power Steering Dynamic Power Steering (DPS).

Suspensiile cu brat dublu in A pe fata si TTA pe spate avantajeaza prin lungimea cursei mai mare, de 381 mm. Tot standard vin si amortizoarele pe gaz, franele pe discuri hidraulice puternice si jantele 14-inch din aluminiu. Latura utilitara a vehiculului Bombardier de fata este evidentiata de capacitatea de remorcare 907.2 kg si dotarea cu troliu 2014 kg, carlig de remorcare inclus, bara de protectie XT pe fata si acoperis complet. In plus, Commander XT 1000R ofera o capacitate de incarcare de 467.2 kg si o capacitate de stocare totala de 27.6 L, compartiment pentru manusi, suporturi pentru pahare, portbagaje. Alte caracteristici consta in portierele premium, anti-furt, aparatori de noroi, faruri cu semnatura Can-Am LED, instrumentar de bord modern cu display digital 7.6-inch cu tastatura. Modelul standard este disponibil cu trei optiuni de culoare: albastru, camuflaj si negru. Versiunea MAX este disponibila cu schema de culoare Oxford Blue.

Acest produs se gaseste si pe ATVRom Arad!