Acasă > Diverse  >  B’est Fest – munca la ATVRom sau jurnalul unei fete ?:)

B’est Fest – munca la ATVRom sau jurnalul unei fete ?:)

2 minute
B’est Fest – munca la ATVRom sau jurnalul unei fete ?:)

De cate ori ma gandesc la B’est Fest …memories are taking over…
Un pic bosumflata cand am aflat ca trebuia sa imi petrec weekend-ul acolo.”De ce numai mie mi se intampla??Oh, astia de la ATVRom!!” , si mai mai ca imi venea sa plang din nou…Ulterior,am aflat ca mai era nevoie de inca o persoana si, cine altcineva ,daca nu Lavinia M., prietena adolescentei mele?Am pus repede mana pe telefon si am sunat-o , ” Alo,Lavi..hai cu mine te rog frumos,va fi super,vei vedea!!” -incercand mai mult sa ma incurajez pe mine decat sa o conving pe ea sa vina .
Si am ajuns…acolo ne asteptau atv-urile frumos aranjate pentru ca noi sa le putem prezenta celor interesati.
Cateva ore,liniste deplina,apoi a inceput cu adevarat B’est Fest !!Foarte multi oameni de toate varstele,foarte multa agitatie si muzica rasunand din toate colturile.Deja incepea sa incolteasca in mine sentimentul de vinovatie si regretul isi facea loc in sufletul meu, pentru ca aproape ca ma certasem cu Alex Badea cand auzisem ca trebuia sa vin..Chiar incepea sa fie frumos,ne plimbam printre oameni,imparteam pliante,zambeam,ne distram,ascultam muzica!!Toate cele 3 zile am ajuns primele si plecam ultimele…numai sa nu pierdem nimic.Chiar incepuse sa imi placa si ma gandeam cu regret ca nu va dura decat 3 zile….
Au fost cateva momente penibile,datorita binecunoscutului nostru slogan,si anume : „Da-te cu noi!” -pentru ca unii nu erau interesati sa se dea numai cu atv-ul :))…dar toate zilele s-au incheiat extraordinar de frumos ,culminand cu ultima seara cand,dupa terminarea programului de lucru ,ne-am retras la Silent Disco si am sarbatorit !
Am ramas atat de placut impresionata incat promit solemn ca ma voi supara pe firma ATVRom daca B’est Fest 2009 se va desfasura fara prezenta mea !! 🙂

Ps: Sefu’,am impartit toate pliantele !!!

Elena Ilie