Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  7 motive pentru care un side-by-side este cel mai bun prieten al unui fermier

7 motive pentru care un side-by-side este cel mai bun prieten al unui fermier

3 minute
7 motive pentru care un side-by-side este cel mai bun prieten al unui fermier

Pentru cei care lucreaza in agricultura, zilele sunt lungi si pline de provocari. In mod constant, ai de-a face cu diverse sarcini precum reparatul de garduri, transportul fanului si al hranei pentru animale, pregatirea pamantului pentru diverse culturi, ingrijirea animalelor bolnave si multe alte treburi.

Fermierii si lucratorii agricoli se pot baza cu incredere pe vehiculele tip side-by-side pentru a duce la bun sfarsit o larga varietate de sarcini in mediile cu teren greu accesibil. Gama de SxS-uri CFMOTO se distinge prin performanta si calitate, oferind un raport excelent versus pret. Multiplele dotari cu care vin inzestrate modelele lineup-ului UFORCE vin standard, spre deosebire de accesoriile oferite ca optiuni de alti concurenti de pe piata. Side-by-side-urile cu specific pronuntat utilitar UForce 600, UForce 800, UForce 1000 si varianta UForce 1000XL sunt construite cu inginerie inalta, componente de calitate si au un design modern. Puteti considera ca reprezinta o investitie inspirata in cadrul unei ferme sau pentru lucrari agricole, fiind vehicule 4×4 de teren versatile, puternice si manevrabile. Iata doar 7 motive pentru care SxS-urile CFMOTO UFORCE au toate sansele sa devina cei mai buni prieteni in scop utilitar:

Spatiu extra pentru depozitarea de unelte.
Toate modelele UForce ofera capacitate cargo crescuta, devenind aliatii ideali pentru transportul diferitelor bunuri, hrana pentru animale sau unelte. Economisiti timp pretios si rezolvati sarcinile mai rapid si mai eficient.

Faruri de ceata pentru a lumina drumul in intuneric. Se poate intampla ca dupa apusul soarelui sa realizati ca o parte din turma lipseste. Veti gasi mai usor animalele pierdute cu ajutorul farurilor stralucitoare din dotarea vehiculelor CFMOTO UFORCE. O simpla lanterna nu se poate compara cu o sursa de lumina care ofera vizibilitate extinsa.

Mai putina oboseala fizica. Usor de manevrat si de pilotat, SxS-urile UFORCE fac toata treaba, ceea ce inseamna ca veti fi mai putin obositi la sfarsitul zilei. In plus, reduceti riscurile de a va accidenta in timp ce intreprindeti diferite activitati solicitante.

SxS-urile CFMOTO UFORCE va permit sa ajungeti in zone greu de accesat
Chiar si cu un camion mai mic, accesul in unele locuri se poate face extrem de greu, insa un side-by-side va putea acoperi un teren diversificat, variabil, precum si in zone inguste, cu noroi, pietris si alte obstacole.

Un vehicul CFMOTO poate fi de folos pentru cultivarea de culturi diverse. Datorita capacitatilor de transport si de remorcare inalte si a unui sistem de manevrare bine pus la punct, modelele UFORCE vor duce toate bunurile in siguranta catre destinatiile dorite.

O doza de distractie. Sa lucrezi la ferma este o munca dificila, anevoioasa, asa ca un strop de distractie nu strica niciodata. Emotia si adrenalina pilotarii pe teren dur vor face diferenta.

UForce este extrem de adaptabil. Exista, practic, posibilitati nelimitate de a utiliza vehiculele CFMOTO UFORCE, in functie de necesitatile si preferintele fiecarui rider. Puteti conecta smarthpone-ul la vehicul pentru a va ajuta in aplicatii variate.

Gama de side-by-side-uri CFMOTO este disponibila si pe ATVRom Bucovina