ATVRom ia parte la aventura Asia Express

Venim cu o veste maare, maare! ATVRom s-a alăturat aventurii Asia Express – Sezonul 4. Cel mai important jucător pe piața de vehicule powersports din țară este prezent la cel mai dur reality show din România în calitate de sponsor al emisiunii. În concurs participă 9 echipe în total, compuse din vedete pe care publicul le poate vedea în acțiune în încercarea de a cuceri Premiul cel Mare pus la bătaie, în valoare de 30000 euro. Și pentru că ATVRom a avut dintotdeauna o relație deosebită cu aventura, devine, cumva, foarte potrivit să joace un rol excepțional în spectacolul Asia Express. Va fi prezent pe tot parcursul competiției, îndeplinând un rol important, acela de a înmâna prețioasele amulete și Premiul cel Mare câștigătorilor.

ATVRom s-a născut din pasiunea pentru sport și aventură și, de peste 15 ani, sportul și mijloacele de petrecere a timpului liber constituie obiectivele noastre.

Suntem încântați că am fost alături de echipele concurente la Asia Express pe „Drumul Împăraților”, presărat cu peripeții și adrenalină pe un traseu care a traversat destinații din Turcia, Georgia, Azerbaidjan și Israel. Cu speranța că v-am facut curioși și vreți să aflați cine câștigă Marele Premiu înmânat de ATVRom celei mai bune echipe de la Asia Express, Sezonul 4, noi vă invităm să vedeți fiecare episod al acestui show palpitant și să vă bucurați, din fotolii, de o porție zdravănă de distracție!