Acasă > Stiri ATVROM  >  ATVROM partener oficial BestFest

ATVROM partener oficial BestFest

2 minute
ATVROM partener oficial BestFest

Ce inseamna B’ESTFEST? Este (dupa spusele oamenilor) un festival extraordinar organizat in Bucuresti, Romania. B’ESTFEST s-a nascut in 2007 si a ajuns deja la a treia editie, mai mare, mai curajoasa si mai buna. Daca nu ne credeti pe cuvant, veniti si convingeti-va: editia B’ESTFEST de anul acesta se va desfasura in cadrul Complexului Romexpo, in Bucuresti, pe durata a 5 zile, intre 1 si 5 iulie. Sunteti bineveniti!

Line-up-ul B’ESTFEST 2009 se prezinta astfel:

1 Iulie (Ziua Zero): THE KILLERS (US), White Lies (UK), Patrice (D), Snails (MD)
2 Iulie: MOBY (US), MOTORHEAD (UK), Polarkreis 18 (D), Ayo (D), Grimus (RO), Les Elephants Bizarres (RO)
3 Iulie: ORBITAL (UK), FRANZ FERDINAND (UK), Klaxons (UK), Gabriella Cilmi (A), Alternosfera (MD), Oceana (D), AB4 (RO)
4 Iulie : SANTANA (US), The Charlatans (UK), The Ting Tings (UK), Looptroop Rockers (SE), The MOOoD (RP), Gravity Co. (BG), Persona (RO)
5 Iulie (AFTERSHOCK): MANOWAR (US), Holyhell (US), Trooper (RO), Thunderstorm (RO), Nexus (RO), Ulytau (KZ)

Doar pentru a prezenta o scurta istorie a B’ESTFEST, putem spune ca prima editie din 2007 a adunat peste 30 de artisti si a avut drept capete de afis Morcheeba Faithless, Kasabian, Pink, Marilyn Manson, Alice Cooper, Wu-Tang Clan, editie care a incantat un public de peste 50 000 de oameni pe parcursul a 3 zile.

Editia 2008 a venit insotita de o scena in plus, o zi in plus (AFTERSHOCK), cateva trupe in plus pe afis (totalizand 36 de artisti) si un set de headlineri din care puteati allege: Alanis Morissette, Cypress Hill, UNKLE, Kaiser Chiefs, Manic Street Preachers, Stereophonics, Nelly Furtado, Manu Chao, Roisin Murphy, Judas Priest.

De asemenea, suntem mandri de statutul nostru de membru al comunitatii Yourope, o asociatie a celor mai importante festivaluri europene (printre care Exit din Serbia, Lowlands din Olanda, Nova Rock in Austria, Rock Werchter in Belgia, Oxegen in Irlanda, T in the Park in Scotia), si al ETEP (Programul European de Schimb de Talente), program care dezvolta linia promovarii noilor artisti europeni in cadrul festivalurilor internationale de top.

Ce mai putem adauga?

Fiti cu ochii pe ultimele stiri legate de festival si … veniti sa participati la B’ESTFEST 2009, in perioada 1-5 iulie, in Bucuresti, Romania.

ATVROM te asteapta!
Da-te cu noi!