Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  ATV-uri pentru copii Can-Am 2023

ATV-uri pentru copii Can-Am 2023

2 minute
ATV-uri pentru copii Can-Am 2023

Can-Am aduce pentru sezonul 2023 trei noi modele de ATV-uri pentru copii.
Renegade 110 EFI, Renegade X xc 110 EFI sau Can-Am DS 250 poate fi cadoul potrivit pentru juniorul pasionat de activitati outdoor!

Can-Am Renegade 110 EFI 2023 este un mini ATV dedicat juniorilor de 10 ani sau mai mari. Acest ATV pentru copii se bazeaza pe motor de 112 cc in 4 timpi racit cu aer si pe injectie, cuplat la o cutie CVT la standarde moderne.

  • Dispune de limitator de acceleratie integrat.
  • Pachetul standard include suspensie cu brat tip A pe fata si amortizoare pe ulei pe fata, cursa 127 mm si suspensie spate cu brat oscilant, cursa 152 mm pe spate plus pornire electrica, tractiune 2WD, frane pe tambur, faruri cu halogen, bumper frontal pentru protectie suplimentara, sa standard si un ghidon gandit ergonomic pentru riderii de 10 ani si mai mari.
  • Schema de culoare atragatoare pe galben cu gri.

Can-Am Renegade X xc 110 EFI 2023 este un mini ATV dedicat juniorilor de 10 ani sau mai mari.

  • Acest ATV pentru copii se bazeaza pe un motor de 112 cc in 4 timpi racit cu aer si pe injectie, cuplat la o cutie CVT moderna.
  • Beneficiaza de limitator de acceleratie integrat si pornire electrica.
  • Pachetul standard include suspensie cu brat dublu tip A pe fata si amortizoare piggyback HPG pe gaz pe fata, cursa 140 mm si suspensie spate cu brat oscilant, cursa 152 mm pe spate, amortizoare pe gaz.
  • La toate acestea se adauga transmisia pe lant si tractiune 2WD, frane pe discuri hidraulice, jante 8 inch din otel, faruri cu halogen, bumper frontal din aluminiu si nerf bars pentru protectie suplimentara, evacuare sport, scarite racing kick-up, sa cu specific pachet X si un ghidon gandit ergonomic cu aparatori de maini sport si inaltator ghidon.

Can-Am DS 250 2023 este un mini ATV dedicat juniorilor de 14 ani sau mai mari. Acest ATV pentru copii se bazeaza pe un motor de 250cc in 4 timpi racit cu lichid si beneficiaza de un sasiu mai mare ca ultim pas inainte de a face trecerea la un model pentru adulti. Pachetul standard include CVT, suspensie cu brat dublu tip A pe fata si amortizoare reglabile, plus pornire electrica.

Gamele de ATV-uri pentru copii sunt disponibile si pe ATVRom Arad