Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Polaris Scrambler 850 livreaza performanta sportiva pe orice traseu offroad

Polaris Scrambler 850 livreaza performanta sportiva pe orice traseu offroad

2 minute
Polaris Scrambler 850 livreaza performanta sportiva pe orice traseu offroad

Pentru cei care sunt adeptii distractiei pe trasee noroioase, ATV-ul Polaris Scrambler 850 poate fi cel mai potrivit aliat! Featurile ca suspensia spate independenta tunata sport fac din acest vehicul 4×4 de teren un partener temerar chiar si pe cele mai dificile portiuni cu noroi si apa adanca. Mobilitatea riderului, confortul si controlul se datoreaza seii sculptate, scaritelor mai late si cockpitului mai ingust.

Scrambler 850 se afirma prin 78 CP oferiti de motorul ProStar 4 timpi 2 cilindri 850cc SOHC si vine echipat din fabrica cu sistem EBS (control la franarea motorului). Dispune de alimentare pe injectie electronica, tractiune AWD/2WD, pornire electrica si cutie automata PVT. Pachetul standard include anvelope agresive 26” CST cu jante 14” din otel, instrumentar digital, sistem cargo Lock & Ride, spatiu depozitare 4L pe spate, faruri 50w, carlig remorcare 1.25”, rezervor 19.9 L.
Puterea de stopare superioara se datoreaza franelor pe discuri hidraulice, plus frana de picior.
Acest ATV Polaris permite o capacitate de remorcare de 680 kg si o capacitate de incarcare de 131 kg.
Alte caracteristici: garda la sol inalta 290mm, sa 890mm.

Confort pentru zile lungi pe traseu. Suspensia spate exclusiva este calibrata pentru performanta sportiva si control optim la viteze mari.
Evacuare pozitionata sus. Ardere curata a combustibilului si livrare lina a puterii la sol.
Terenurile cu denivelari ofera o slaba rezistenta in fata garzii la sol de 290mm.
2023 Polaris Scrambler 850 permite personalizarea cu accesorii Trail multiple: faruri cu forma cubica, jante si anvelope Pro Armor, troliu Polaris HD 1134 kg, coolere, senile, bumpere etc.