Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  ATV CFMOTO CFORCE 450S 2023

ATV CFMOTO CFORCE 450S 2023

3 minute
ATV CFMOTO CFORCE 450S 2023

ATV-ul CFMOTO CFORCE 450S poate fi un companion extraordinar mai ales pentru riderii incepatori, avand toate calitatile necesare pentru o experienta de riding sigura si placuta: este manevrabil, ofera stabilitate pe teren accidentat si vine echipat standard cu multiple dotari pe care le veti gasi ca accesorii in cazul multor modele concurente.

CFMOTO 450S poate fi o alegere excelenta de ATV cu 1 loc daca va intereseaza sa petreceti timp de calitate in outdoor, explorand trasee cu teren dificil, variabil, cum ar fi o escapada in zone de munte greu de accesat cu un vehicul conventional. In afara de plimbari de agrement, acest ATV 400cc este util si pentru alte sarcini, cum ar fi in cadrul unor aplicatii la ferma sau in propria gospodarie. Prin montarea de accesorii ATV adecvate, va deveni unealta perfecta pentru munci agricole sau pentru gradinarit. In sezonul de iarna, orice ATV CFMOTO poate fi echipat cu o lama ATV pentru a facilita accesul rapid si cu minim efort oriunde aveti nevoie sa ajungeti si va impiedica zapada abundenta.

  • La nivel de motorizare, CFORCE 450L este alimentat de un motor monocilindru SOHC 4 timpi 4 valve, racit cu lichid, pe injectie electronica. Dezvolta maximum 31 cai putere. Motorul este cuplat la o cutie CVT de ultima ora.
  • In termeni de sasiu, se remarca tractiunea selectabila 2WD/4WD/diferential frontal blocabil, franele pe discuri hidraulice pentru putere de stopare superioara, suspensiile fata si spate independente cu brate tip A, amortizoare pe ulei reglabile si dotarea cu jante 12 inch si anvelope 24-inch (alternativ, pot fi montate cauciucuri 25-inch). Garda la sol 250mm permite depasirea obstacolelor de pe traseele off road dificile.
  • Ca un plus din punct de vedere al utilitatii, CFORCE 450L asigura o capacitate de incarcare de 240 kg. Adaugati admisia de aer pozitionata mai sus cu 120mm fata de modelul precedent si veti avea alaturi un partener 4×4 pregatit sa traverseze cursuri de apa cu mai multa incredere.
  • Un avantaj major il constituie nivelul redus al vibratiilor (masurat la ghidon, sa si scarite). CFORCE 450 in varianta cu un loc si cu doua locuri prezinta cele mai joase vibratii in clasa. Saua din spuma de densitate crescuta cu 40% contribuie la confort si stabilitate.
  • O nota distinctiva in ceea ce priveste designul vine sub forma rezervorului cu forma mai ingusta pentru a servi la o pilotare confortabila din picioare si din pozitia de sezut. Deasemenea, rezervorul are capacitate crescuta de 17 litri (cu 3 litri mai mult).
  • Servodirectia EPS are rolul de a reduce efortul depus de rider intr-o zi lunga pe traseu. Asadar, va puteti concentra la drum fara a avea senzatia de brate obosite.
  • Un alt beneficiu consta in dotarea cu instrumentarul digital 3.5-inch, cu o noua interfata pentru utilizator si lizibilitate mai buna.

Prin suma specificatiilor tehnice inalte, estetica moderna si dotarile complete, CFMOTO CFORCE 450S demonstreaza ca este capabil sa concureze cu cele mai scumpe ATV-uri 400cc de pe piata, daca nu chiar sa le intreaca.