Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  ATV Can-Am Renegade Lineup 2022

ATV Can-Am Renegade Lineup 2022

2 minute
ATV Can-Am Renegade Lineup 2022

Can-Am Renegade este cea mai puternica familie de ATV-uri sportive de pe piata si se caracterizeaza prin performanta incredibila dovedita in cursele off road, oferind manevrabilitate si agilitate de top pe cele mai dure terenuri.

Tractiunea 4WD superioara alaturi de primul diferential blocabil din industrie au ca rezultat depasirea limitelor, astfel incat noile modele Renegade devin invincibile pe traseele pline de noroi si apa adanca. Majoritatea diferentialelor blocabile pe fata livreaza doar tractiune, insa Visco-4Lok inclus standard pentru modelele Outlander X mr si Renegade X mr ofera performanta fara egal in situatii extreme. Pe partea de ATV-uri, Can-Am a extins pentru sezonul 2022 sistemul Visco-4Lok care poate fi actionat printr-o simpla apasare de buton. Este disponibil pentru toate modelele 2022 Outlander si ATV-urile cu pachet Renegade X mr, precum si pentru Outlander XU (650-1000), Outlander XXC, Outlander XT-P si Outlander MAX Limited.

Cea mai importanta optimizare la nivelul gamei Renegade o constituie suspensia fata cu brat dublu in A, alaturi de noile roti pentru garda la sol imbunatatita. Motorizarea Rotax de varf este o alta caracteristica esentiala. Capabile sa dezvolte pana la 91 CP, modelele Renegade 1000R sunt cele mai puternice ATV-uri de pe piata, pregatite oricand de atac pe cele mai dificile drumuri off road. Pe primul loc in clasa lor se afla si motoarele 78 CP Rotax 850, 62 CP Rotax 650 si 48 CP Rotax 570.

Manevrabilitatea in orice conditii este asigurata prin dotarea cu amortizoare ajustabile FOX 1.5 Podium de ultima generatie pentru Renegade 650-850 si 1000R. Amortizoarele au fost calibrate pentru un raspuns mai prompt indiferent de viteza si de obstacole. Sistemul electronic inteligent de control al acceleratiei iTC asigura un control sporit si o livrare lina a puterii.

Variantele Renegade X XC 850 si 1000R vin echipate cu amortizoare Fox 1.5 Podium RC2 si au grafica specifica pachetului X. Versiunea Renegade X MR 1000R detine amortizoare FOX 1.5 Podium QS3 si troliu de capacitate 1587 kg.

Gama de ATV-uri Can-Am este disponibila si pe ATVRom Piatra-Neamt!