Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Descopera atuurile ATV-ului Can-Am Outlander MAX XU+ 570 !

Descopera atuurile ATV-ului Can-Am Outlander MAX XU+ 570 !

2 minute
Descopera atuurile ATV-ului Can-Am Outlander MAX XU+ 570 !

Pe langa varianta entry-level cu motorizare Rotax 427cc 38 CP, Can-Am a introdus in lineup-ul XU si un model cu motor in 2 cilindri, Outlander XU 570. Acesta este disponibil standard, cu omologare T, in versiunea cu pachet Plus, precum si cu sasiu lung, modelul MAX permitand acomodarea unui pasager in conditii optime de confort.

OUTLANDER XU 570 beneficiaza de atribute tehnice inalte. Capabil sa dezvolte 48 cai putere, motorul eficient Rotax vine cuplat la o cutie CVT moderna cu frana de motor standard. In afara servodirectiei DPS (Tri-Mode Dynamic Power Steering), modelul de ATV Can-Am de fata dispune de moduri de tractiune selectabile 2WD / 4WD, suspensie cu brat dublu in A pe fata si suspensie spate independenta TTI, la care se adauga diferentialul auto-blocant Visco-Lok QE pe fata. Jante din otel 12-inch si anvelope in 6 pliuri Carlisle pentru tractiune in orice situatie pe traseele off road.

Un avantaj il constituie faptul ca Outlander XU 570 este capabil sa ofere capacitate de tractare de 590 kg si vine echipat cu bara de protectie heavy-duty pe fata si portbagaj spatios. Compatibil cu accesoriile LinQ care pot fi instalate cu usurinta. Ofera o capacitate de incarcare de 163.3. In plus, este dotat cu un compartiment spate rezistent la apa de capacitate 10.9 L. Adaugati la toate acestea un aspect atractiv si veti obtine un partener 4×4 care nu va va dezamagi in nicio situatie, devenind aliatul perfect pentru agrement sau pentru a duce la indeplinire sarcini utilitare diversificate in medii cu teren dificil, variabil.
Varianta cu omologare T aduce: carlig de remorcare cu priza de remorca, semnalizatoare, lampi de pozitie, oglinzi, claxon.

Acest produs se gaseste si pe ATVRom Timisoara!