Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Aprilia RS 660 2023

Aprilia RS 660 2023

2 minute
Aprilia RS 660 2023

Aprilia RS 660 aduce experienta de racing a brandului italian si se distinge printr-un design unic, cu volume agile si simplificate. O motocicleta compacta si usoara, deosebit de stabila la viteze mari.
Modelul Aprilia de fata dispune de avansuri tehnologice de ultima ora, cum ar fi sistemul APRC care integreaza urmatoarele:
– Cornering ABS Multimap
– 5 moduri de pilotare
– Tablou de bord TFT color
– Platforma multimedia Aprilia MIA (optional).

Aprilia RS 660 vine echipata cu noul motor bicilindru de 660 cmc cu putere de 100 CP și valori de cuplu extrem de ridicate, furnizand raspuns rapid la orice turatie. Conform normelor Euro 5.

Din dotarea standard fac parte farurile full LED: 3 faruri fata formate Led; Lumini DRL, pe timp de zi cu semnalizatoare incorporate; senzor ambiental care activeaza aprinderea farurilor automat; lumini activate in curba, ilumineaza calea de rulare pentru o vizibilitate mai buna in curba).

Multimap Cornering ABS este un sistem gandit pentru siguranta la viraje, fara compromisul performantei. Sistemul optimizeaza franarea si interventia ABS la virare, datorita unui algoritm specific care monitorizeaza incontinuu diferiti parametri, precum acceleratia laterala, presiunea exercitata asupra franei fata, unghiului de inclinare, gabarit, moduland actiunea franelor pentru a oferi cel mai bun raport intre decelerare si stabilitate.

Pentru personalizarea acestei motociclete Aprilia din clasa medie, este disponibila o gama larga de accesorii originale.

Caracteristici tehnice:

  • motor 2 cilindri, 659cc, 4 timpi, 8 valve, DOHC, 100 cai putere
  • cutie cu 6 viteze
  • pornire electrica
  • suspensie fata furca 41mm Kayaba
  • suspensie spate cu bascula
  • culori: Apex Black, Lava Red, Acid Gold.