Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Airoh introduce noua casca full-face premium MATRYX

Airoh introduce noua casca full-face premium MATRYX

2 minute
Airoh introduce noua casca full-face premium MATRYX

Airoh lanseaza casca full-face premium MATRYX – performanta inalta, confort fara egal

Airoh Matryx se alatura pentru sezonul 2023 colectiei de casti a brandului italian, ca propunere premium in cadrul ehipamentelor moto onroad. Aceasta casca de strada full-face va poate acompania in toate plimbarile, prin oras sau pe distante lungi si se distinge printr-un sistem de ventilatie inovator. Omologata ECE 2206.

Modelul Matryx din gama de casti Airoh vine cu un aspect atragator, disponibil cu mai multe grafici si culori moderne. Sistemul de ventilatie avansat a fost proiectat in tunel de vant pentru a imbunatati placerea pilotarii. Multumita vizorului mai mare echipat cu tehnologia A3S (Airoh Automatic AntiFog System) si in  combinatie cu un sistem de blocare a vizorului central, riderul beneficiaza de control maxim la purtarea acestei casti moto, fara compromisuri de la siguranta. Captuseala interioara exclusiva garanteaza confort superior. Interior detasabil in vederea spalarii.

Aceasta casca Airoh este destinata nu doar pentru motociclistii experimentati, ci pentru toti entuziastii care cauta un partener de calatorie pregatit pentru provocari.

Airoh Matryx este sinonim cu siguranta si protectia, obiectivele fundamentale ale Airoh. Designul indraznet cu linii agresive este inspirat de lumea curselor. Sistemul de retentie DD Ring permite ca aceasta casca moto sa fie utilizata si pe circuit. Vizorul permite detasarea/montarea usoara.

Sistemul de ventilatie este functional si include orificii de aer pozitionate pe barbie si pe partea superioara a castii, plus spoilere in partea din spate cu extractoare pentru a optimiza fluxul de aer in interiorul castii. Ventilatia este controlabila chiar si la purtarea de manusi, permitand reglarea orificiilor de aer cu un simplu gest, pentru a gestiona mai eficient termoreglarea interna in functie de vreme si de utilizare, punand accent pe placerea de a conduce.

Casca full-face premium MATRYX poate fi folosita in orice anotimp, fiind prevazuta in mod practic cu Stop Wind, disponibil in marime scurta care protejeaza de infiltratiile suparatoare de aer si in lungime lunga care poate garanta protectie crescuta pe timp de iarna.