Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Airoh lanseaza casca moto Connor

Airoh lanseaza casca moto Connor

2 minute
Airoh lanseaza casca moto Connor

Modelata avand ca sursa de inspiratie vantul, casca Connor este potrivita pentru a te acompania catre orice destinatie. Liniile ascutite, grafica atractiva si echiparea orientata catre racing transforma acest echipament intr-un must-have al sezonului pentru toti motociclistii. Cele trei carcase diferite si un sistem inovator de ventilatie proiectat in interiorul tunelului de vant subliniaza confortul riderului, lasandu-l sa fie ghidat de vant si sa se bucure din plin de calatorie.

Casca Connor dispune de un sistem de ventilatie functional si inovator, atent studiat si testat in tunel de vant. Admisiile de aer de la aceasta casca moto Airoh vin pozitionate in partea de sus si in zona barbiei si sunt usor de ajustat, chiar si cu manusi. Extractoarele spate completeaza sistemul si cresc placerea pilotarii prin imbunatatirea confortului inclusiv pe distante lungi si in conditii climatice mai solicitante.

Vedere extra larga. Vizorul detine caracteristici inovatoare si asigura o viziune foarte larga, amplificata si sustinuta de pozitia practica anti-aburire si de predispozitia pentru lentina Pinlock 70, elemente esentiale pentru minimizarea riscului de aburire.

ATVR (Airoh Tool-less Visor Removal): sistemul AIROH care permite eliberarea rapida a vizierei, fara ajutorul unor instrumente speciale. Un sistem inovator care va permite sa indepartati usor si, de ce nu, sa inlocuiti aceasta componenta, chiar si pentru o schimbare de aspect de ultima ora. In plus, vizorul dispune si de sistemul practic de blocare centralizata, pentru a amplifica o vedere stabila a drumului.

Tehnologie ASN. Primul lucru pentru a evita pericolul este, in primul rand, sa nu fii implicat deloc. Mai usor de spus decat de facut, dar nu si in cazul de fata. Deoarece Airoh a introdus sistemul ASN, o structura de tesatura 3-D conceputa pentru a reduce forta transferata capului la impact. Cei doi pereti exteriori ai sistemului ASN disipeaza energia generata la impact cu mai multa eficienta. Asigura, de asemenea, ventilatie incredibila, un factor important in conditii de riding mai extreme.

Interior hipoalergenic detasabil, lavabil. Modelul este disponibil in varianta Connor Color (negru, gri-inchis, gri-deschis, alb) si in versiune Connor Zeus.