Acasă > Stiri  >  Accesorii utile pentru orice ATVist

Accesorii utile pentru orice ATVist

3 minute
Accesorii utile pentru orice ATVist

Orice atvist care se respecta va acorda toata atentia intretinerii vehiculului 4×4 offroad pe care il detine, precum si dotarii acestuia intr-un mod corespunzator. Din categoria accesoriilor ATV must-have fac parte rampele, cutiile si cosurile, troliile, alaturi de aparatori si protectii.
O buna echipare a ATV-ului pe care il utilizati va imbunatati performantele si siguranta in offroad. In functie de necesitati, puteti opta pentru o gama diversificata de accesorii. De pilda, daca folositi un ATV preponderent in scop utilitar, la muncile din gospodarie, nu ar trebui sa lipseasca bila de remorcare, lame sau pluguri de zapada, un trailer si senile ATV, scuturi etc. Dintre producatorii la nivel mondial, merita amintiti urmatorii: Pro Armor, Warn, Kolpin, Volcan, Kimpex, TJD, Cycle Country s.a.m.d.
De asemenea, este important ca orice pilot sa dispuna de <a href=”http://www.atv-cfmoto.ro/echipamente-atv/” target=”_blank”>echipamente ATV</a> perfect functionale, de buna calitate. In oferta CF Moto, puteti descoperi echipamente si accesorii potrivite unor tipuri si marci diversificate de ATV-uri, respectiv UTV-uri.
Unul dintre cele mai importante <a href=”http://www.atv-cfmoto.ro/accesorii-atv/” target=”_blank”>accesorii pentru ATV-uri</a> il reprezinta troliul, intrucat va permite sa tractati vehiculul propriu sau un alt vehicul impotmolit. De asemenea, poate fi util in cazul in care intampinati probleme la urcarea unei pante mai abrupte.
In functie de necesitati, puteti opta pentru accesorii ATV destinate sporirii confortului, protectiei, imbunatatirii performantei, in scop utilitar pentru a usura munca sau pentru un design mai atractiv.
Un plug sau lama de zapada pentru ATV constituie o investitie inspirata, care isi va dovedi eficienta in cadrul aplicatiilor de munca.
Remorcile sau trailerele ATV se aleg in functie de capacitatea de incarcare necesara
Senilele ATV isi demonstreaza utilitatea cand aveti de parcurs un teren dificil de accesat, plin de noroi sau zapada mare. Expertii va recomanda sa optati pentru senilele ATV fabricate de TJD, unul dintre producatorii mondiali in domeniu. Montajul senilelor TJD pe ATV-uri se realizeaza facil si rapid, respectandu-se indicatiile provenite de la constructor.
Atunci cand aveti in vedere o excursie mai lunga, este bine sa va echipati din timp cu niste cosuri si cutii ATV, preferabil care sa provina de la un producator mai renumit, cum ar fi Kimpex sau Kolpin. Astfel, aveti ocazia sa depozitati toate cele necesare, de la scule si echipamente, pana la alimente si alte bagaje.