Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Accesorii utile pentru echiparea ATV-urilor si a SxS-urilor Can-Am 

Accesorii utile pentru echiparea ATV-urilor si a SxS-urilor Can-Am 

2 minute
Accesorii utile pentru echiparea ATV-urilor si a SxS-urilor Can-Am 
Performanta ATV-urilor si a side-by-side-urilor Bombardier este binecunoscuta, motiv pentru care aceste vehicule 4×4 de teren reprezinta o alegere populara in randul pasionatilor de off-road. Riderii au la dispozitie o paleta vasta de echipamente si accesorii utile, astfel incat vor avea parte de cea mai buna experienta de riding ori de cate ori ies pe traseu, indiferent ca fac o plimbare si doresc sa exploreze noi destinatii sau vor sa simplifice si sa eficientizeze diferite sarcini utilitare.
Optiuni de depozitare diversificate 
Solutiile cargo marca LinQ va permit sa transportati fara probleme si in siguranta toate uneltele de care aveti nevoie pentru a incheia ziua de munca cu brio.
Experienta de pilotare poate fi customizata in functie de necesitati cu ajutorul accesoriilor LinQ. Colectia de accesorii ATV include produse destinate stocarii, alaturi de coolere si rack-uri rezistente.
Daca aveti in vedere o aventura outdoor – plimbare, vanatoare, pescuit, camping -, este foarte posibil sa doriti sa cresteti capacitatea modelului de ATV sau SxS Can-Am cu ajutorul cutiilor cargo disponibile. Aceste cutii de depozitare sunt o solutie simpla si sigura, fiind special concepute pentru a fi usor de instalat pe vehicul, cu mai multi optiuni diferite atunci cand vine vorba de material, dimensiuni si caracteristici.
Descoperiti accesoriile care se potrivesc vehiculului din dotare! 
In timpul pilotarii off-road, este esential a tine cont de alti rideri si de potentialele obstacole. Oglinzile Can-Am imbunatatesc experienta de riding sporind siguranta si confortul. In plus, sunt stilate.
Prin montarea unei oglinzi ATV Can-Am centrale panoramice, de exemplu, vizibilitatea pe traseu este crescuta, astfel incat riderul vede mereu ce se intampla in spatele sau. Oglinzile de ghidon, spate si laterale din gama BRP sunt compatibile cu majoritatea modelelor de ATV/SxS si se instaleaza rapid.
Protectie completa 
Pentru a depasi provocarile dure ale zonelor accidentate si pentru a va bucura de o plimbare mai lina, va puteti orienta spre imbunatatirea protectiei ATV-urilor si a SxS-urilor Can-Am. Acest lucru poate fi realizat prin adaugarea de bumpere, parbrize, aparatori, scuturi de protectie, slidere, fendere etc. Vehiculele Can-Am pot fi adaptate pentru orice cerinta, pentru orice teren!