Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Accesorii universale pentru gama CF Moto

Accesorii universale pentru gama CF Moto

2 minute
Accesorii universale pentru gama CF Moto

ATV-urile si SxS-urile CF Moto sunt versatile si permit personalizarea cu o paleta diversificata de accesorii. Se adapteaza usor oricarei cerinte in off road, ceea ce este un avantaj major daca doriti sa folositi vehiculul din dotare in scop utilitar. Daca pentru unele modele exista accesorii special create, cum ar fi bara de protectie gandita pentru modelele ‘20/21 CForce 600 si 600 Touring, pentru cele mai multe sunt disponibile accesorii ATV universale.

Pe scurt, iata ce cuprinde seria de accesorii universale destinate ATV-urilor si SxS-urilor CF Moto:

  • Kit de remorcare – compatibil cu gama de ATV CForce 2021, cu side-by-side-uri de serie Z si cu UForce 1000. Include carlig si cui de remorcare. Mai este disponibil si un kit de remorcare pentru UForce 500/800 care include in plus si bara.
  • Kit pentru trailer – se potriveste tuturor modelelor din gama. Include priza de curent si convertor pentru functionarea luminilor remorcii in timpul tractarii.
  • Clema „CF Connect” – utilizeaza suporturile de rack integrate CF Moto. Mecanismul usor cu parghie blocheaza accesoriile la portbagaj.
  • Coarda sintetica pentru troliu – se potriveste la toate troliile CF Moto. Destinata troliilor de capacitate 1587 kg (3500 lb). Lungime 1,219 cm (40 ft). Latime 5.5 mm. Aparatoare de otel pentru o rezistenta sporita.
  • Kit handguard – destinat pentru modelele ‘20/21 C400/C500. Protejeaza mainile de elemente si resturi intalnite pe traseele off road. Aparatorile de maini sunt fabricate din plastic dur, culoare neagra.

Daca vreti sa va personalizati ATV-ul / SxS-ul – cu o cutie cargo, rack-uri, parbrize, bare de protectie, accesorii de iarna etc., veti gasi cu siguranta in gama larga de accesorii CF Moto!