Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Gama de accesorii tehnice marca Husqvarna – Norden 901

Gama de accesorii tehnice marca Husqvarna – Norden 901

2 minute
Gama de accesorii tehnice marca Husqvarna – Norden 901

Colectia extinsa de accesorii tehnice dedicate exclusiv motocicletei Norden 901 promite sa ofere riderilor optiuni variate de customizare, pentru a intalni cerintele tuturor formelor de explorare. Aceasta gama creata de experti in domeniu cuprinde componente de  calitate inalta, cum ar diferite sisteme de portbagaje, solutii pentru rider si diverse parti de protectie.

Cutii Touratech si Top Case

Pentru a facilita o aventura fara restrictii la bordul modelului Norden 901 din familia de motociclete Husqvarna, producatorul sa vina in sprijinul riderilor pasionati de calatorii pe distante lungi cu un spatiu total de depozitare de 114 litri. Astfel, cutiile Touratech sunt construite din aluminiu de inalta rezistenta cu sigilii puternice, pliabile, din silicon, fiind capabile sa reziste unor conditii extreme de vreme.

Set portbagaje laterale si geanta – facil de montat; se integreaza fara probleme esteticii motocicletei Norden 901. Construit din material rezistent la apa. Acces usor.

Sa Ergo pentru pilot – permite trei setari de temperatura. Confera un design modern motocicletei Norden 901.

Akrapovic „Slip-on Line” – in comparatie cu un sistem de esapament standard, favorizeaza o reducere considerabila a greutatii. Evacuarea este realizata din titan si asamblata la cel mai inalt nivel. Dispune de doua scuturi de protectie la caldura. In plus, produce o nota sonora sportiva, iar aspectul per ansamblu este inspirat de motocicletele de curse Husqvarna Factory Racing.

Kit cu sa de inaltime mai mica cu 22 mm – folositor pentru pilotii de talie mai scunda; asigura o dinamica de pilotare nealterata.

Parbriz – se instaleaza foarte usor si ofera protectie marita impotriva vantului.

Kit cu manere incalzite – face parte din lista de accesorii moto must-have pentru explorarea pe timp de iarna. Poate fi operat de pe comutatorul de pe ghidon si ofera patru setari pentru a asigura confort optim in orice conditii.

Gama este completata de:
– protectie pentru motor si grilaj – o extensie pentru scutul original de protectie, folositoare pentru a preveni acumularea de noroi in zona evacuarii.
– protectie suplimentara pentru lampa si far – se monteaza usor si asigura protectie impotriva pietrelor.

 

Gama de accesorii moto este disponibila si pe ATVRom Piatra Neamt