Gama completa de accesorii pentru scuterele PIAGGIO MP3

Gama completa de accesorii pentru PIAGGIO MP3 a fost gandita special pentru a asigura profesionistilor urbani confort maxim la pilotarea de zi cu zi pe strazile aglomerate.

Colectia de accesorii pentru lineup-ul PIAGGIO MP3 este una cuprinzatoare, acoperind nevoile fiecarui rider, indiferent de modelul pe trei roti din dotare (Piaggio MP3 300 hpe, Piaggio MP3 400 hpe, Piaggio MP3 400 hpe Sport, MP3 500 hpe Sport Advanced). Ea se bazeaza pe o filozofie de design precisa, ce combina confortul fara paralel la bord cu utilitatea, astfel incat subliniaza rolul de mijloc de naveta metropolitana al scuterelor MP3. Cutia de depozitare de pe spate se poate detasa, detine o capacitate de 50 litri si poate gazdui doua casti full-face, iar carcasa este vopsita in aceeasi culoare ca vehiculul. Pentru confortul insotitorului, aduce in completare un spatar pasager. Seria de accesorii include si un top box disponibil in versiune de 37 litri.

Parbrizul optional de calitate inalta fabricat din material rezistent la zgariere asigura protectie excelenta in conditii de vant sau vreme neprietenoasa. O atentie deosebita s-a acordat laturii estetice, tijele avand primind aceleasi finisaje ca restul detaliilor de pe vehicul.

In plus, husa pentru picioare, un accesoriu din ce in ce mai important pentru navetisti indiferent de sezon si indiferent de conditiile meteo, este special conceputa pentru a oferi protectie maxima impotriva frigului si a ploii. Axata pe siguranta si cu un design potrivit vehiculului, husa pentru picioare ofera, de asemenea, stabilitate maxima la viteze ridicate.

In afara husei pentru picioare traditionale, este disponibila si o husa Confort, un concept hi-end menit sa creasca confortul la pilotare la fiecare iesire. Husa Comfort+ este gandita sa se potriveasca formei vehiculului, este rezistenta la apa, modulara si poate fi impachetata atunci cand nu doriti sa o folositi. Totodata, dispune de un strat TPU si se caracterizeaza printr-un sistem inovator anti-unde cu placi de rigidizare.

Pentru confort maxim in toate conditiile, este disponibil un kit de incalzire compus dintr-un element incalzit de inserat in husa pentru picioare si manere incalzite. Kitul poate fi gestionat prin intermediul unei unitati de control dedicate care ofera patru nivele de temperatura.

Printre accesoriile pentru modelele de scutere Piaggio cu trei roti veti mai gasi doua sisteme antifurt, unul electronic si altul mecanic. Saua Comfort+ garanteaza la randul ei confort maxim multumita unui material inovator, tridimensional si elastic, precum si imbunatatirii volumelor. Designul acesteia se distinge prin insertiile contrastante si logo-ul electrosudat, transformand-o intr-un accesoriu exclusiv.

Riderii de scutere Piaggio MP3 mai pot opta pentru o casca dedicata. Noua linie de casti se diferentiaza prin designul de ultima ora, siguranta la purtare, confort si protectie crescuta. Colectia de casti modulare Piaggio, cu carcasa din rasina termoplastica si o piesa pentru deschidere in zona barbiei, impresioneaza prin look-ul atractiv. Interiorul este detasabil, lavabil si anti-alergenic. Confortul impecabil este asigurat si de sistemul de inchidere micrometric, parasolarul mobil care poate fi urcat sau coborat, de vizorul exterior rezistent la zgarieturi si sistemul de ventilatie cu numeroase orificii de ventilatie in carcasa. Castile sunt disponibile pe alb, albastru si negru, oferind o potrivire perfecta cu schemele de culoare ale vehiculelor Piaggio MP3. Beneficiaza de certicat ECE 22-05.

Pentru calatorii scurte, naveta urbana sau plimbari „mai usoare” in conditii de vant, exista casca demi-jet Mirror cu vizor dublu (exterior transparent si parasolar ascuns). Aceasta casca ofera o potrivire perfecta si este usoara, venind cu accesorii interioare care pot fi indepartate si spalate si dispune de inchidere micrometrica. Se distinge prin banda longitudinala care reproduce grafica hexagonala tridimensionala si ofera optiuni multiple de culori, toate pentru a se potrivi cu cele ale lui Piaggio MP3.

Manusile de vara Touch sunt usoare si confortabile. Contribuie la controlul ghidonului. Siguranta garantata se datoreaza materialului rezistent la abraziune (totusi elastic), intariturilor din zona palmei si protectiilor din cauciuc moale pentru degete, aproape invizibile in timpul utilizarii. Manusile au insertii tactile care permit utilizarea ecranelor touch de pe dispozitivele moderne si beneficiaza de certificat EN 13459.

———–

Specialistii nostri va stau la dispozitie cu orice informatii despre accesorii si echipamente!

Gama de accesorii si scutere Piaggio este disponibila si pe ATVRom Bucuresti