Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Academia Vitezei KTM 2024

Academia Vitezei KTM 2024

2 minute
Academia Vitezei KTM 2024

Putini au ocazia sa exploateze puterea deplina a potentialului unui sportbike pe circuitele motorsport moderne. Dar nimic nu ii poate opri pe ceilalti sa viseze! Acum, compania austriaca initiaza „Academia Vitezei KTM” pentru sezonul 2024, aducand emotia care ridica pulsul, pasiunea portocalie si service-ul in sprijinul amatorilor de ture pe pista.

Pe parcursul a trei evenimente care vor avea loc pe trei circuite de talie mondiala in iunie, iulie si septembrie 2024, Academia Vitezei KTM invita riderii novici si avansati sa-si intre in ritm, beneficiind de ghidaj de inalta calitate si adrenalina la cote premium.

72 de locuri pe zi, in fiecare zi, la Salzburgring si Red Bull Ring (ambele in Austria) si Automotodróm Slovakia Ring vor fi impartite in trei grupuri: Rookie, Amatori si Pro. Ambasadorii si instructorii brandului se vor ocupa de fiecare nivel. Ajutorul suplimentar din partea starurilor MotoGP si a fostului racer GP si actual Manager de echipa MotoGP, Mike Leitner, va fi disponibil atat pe circuit, cat si off-track. Riderii Pro (cei cu autonomie extinsa si care doresc sa impinga timpii pe tur) pot opta pentru programul complet de doua zile cu suport tehnic imbunatatit si setup in pitbox. Cina si distractie intr-o ambianta care promoveaza spiritul de comunitate; Academia Vitezei KTM isi propune sa ofere instructaj de prima clasa si sa creeze momente memorabile atat cand vizorul este inchis, cat si dupa ce echipamentele isi reiau locul in sifonier.

Academia Vitezei KTM este produsul creatia fostilor rideri de Grand Prix si rezultatul pasiunii KTM pentru asfalt. In 2023, Red Bull KTM Factory Racing a obtinut doua victorii MotoGP Sprint si a urcat pe podium de noua ori, incheiind campionatul pe locul al 4-lea cu Brad Binder si pe locul secund in clasamentul constructorilor. KTM Motorcycles stie cum sa construiasca o motocicleta. Competitivitatea lui KTM RC16 la Marile Premii si a lui KTM RC4 in Moto3 a acumulat victorii numeroase si campionate in ultimii 11 ani.

Locurile in Academia Vitezei KTM 2024 se vor epuiza rapid. Datele confirmate sunt:

  • Salzburgring, Austria: 20-21 iunie 2024
  • Red Bull Ring, Austria: 17-18 iulie 2024
  • Slovakia Ring, Slovacia: 4-5 septembrie 2024.

Schema este exclusiva, dar in acelasi timp ii intampina pe riderii de toate nivelele. Academia Vitezei KTM este destinata entuziastilor de curse, posesorilor de motociclete KTM si fanilor brandului, precum si riderilor curiosi cu privire la abilitatile lor de racing si care vor sa-si exploreze limitele.