Acasă > Stiri  >  A inceput editia 2018 Monster Energy Supercross

A inceput editia 2018 Monster Energy Supercross

3 minute
A inceput editia 2018 Monster Energy Supercross

Programul de 17 curse pentru Campionatul Mondial FIM, 2018 Monster Energy AMA Supercross a fost anuntat, noul sezon debutand pe 6 ianuarie (a.c.) pe stadionul Angel Stadium din Anaheim, California.

Supercross 2018

Introducerea in concurs a trei noi sectiuni ii motiveaza pe fanii motorsporturilor sa asiste la campionatul de curse de motociclete de prima clasa din lume.

Monster Energy Ama Supercross

Programul de anul acesta permite un acces sporit pentru public, opt curse urmand a se desfasura in zonele montana si de vest, iar celelalte noua avand loc pe Coasta de Est si Centrala. Destinatiile includ o revenire in Foxborough dupa un an lipsa si o vizita inapoi in Houston, unde ultimul eveniment de acest tip s-a petrecut in 2015.

Noul stadion Mercedes-Benz din Atlanta, de marimea Super Bowl, va fi gazda primelor curse pe masura ce seria se va deplasa catre sud-est si se va opri in Tampa pentru prima data din 1999 incoace. Aceasta schimbare reprezinta un punct culminant, avand in vedere ca Florida este acum casa multora dintre sportivii de top Supercross, printre care merita sa ii amintim pe Chad Reed, Marvin Musquin, Jason Anderson, Zach Osborne si Malcolm Stewart.

Toate cursele vor fi difuzate pe retelele FOX. Monster Energy Supercross a incheiat anul 2017 cu un sezon TV record, in care Supercross a avut cea mai mare audienta din toate timpurile, cu rating mai mare cu 13% fata de anul trecut.

Kyle Baldock a ocupat locul 2 la Toyota BMX Triple Challenge in Anaheim, in timp ce coechipierul Colton Walker s-a clasat pe locul 3. Ambii au avut parte de controale minutioase la prima oprire. La a doua editie, competitia Triple Challenge si-a castigat o imensa notorietate drept unul dintre evenimentele majore BMX.

Evenimentele Monster Energy Supercross i-au atras de asemenea pe unii dintre cei mai buni rideri din Rusia, dar si pe cativa piloti mai putin cunoscuti publicului care incearca sa patrunda in mainstream.

Nu ratati ocazia de a urmari cel mai tare campionatul de curse de motociclete off road Supercross. Monster Energy AMA Supercross, un Campionat Mondial FIM, se va desfasura in diferite locatii din America de Nord. In fiecare saptamana, cei mai buni sportivi din lume isi vor descoperi limitele in drumul spre campionat.

Dupa cucerirea locului 1 la categoria 450 cu ocazia 2017 AMA Pro Motocross, Monster Energy® Kawasaki revine pentru sezonul 2018 cu o echipa formata din piloti deja foarte populari care isi propun sa fie victoriosi alaturi de modelele de motociclete Kawasaki KX450F.

Eli Tomac KX450F

Kawasaki a inregistrat un an plin de succese cu ocazia Monster Energy AMA Supercross si AMA Pro Motocross, iesind pe locul 2 la sectiunea 450SX si obtinand titlul la categoria 450MX. In 2018, cei doi rideri Kawasaki, Eli Tomac si Josh Grant, au ca scop sa urce pe podium motocicletele KX™450F.

Eli Tomac Kawasaki Rider

Vom reveni cu noi detalii asupra acestui subiect de interes pentru fanii motorsport, in curand!