Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  7 „jucarii” de la Polaris indragite de copii: gama de mini-ATV si side-by-side pentru tineri

7 „jucarii” de la Polaris indragite de copii: gama de mini-ATV si side-by-side pentru tineri

4 minute
7 „jucarii” de la Polaris indragite de copii: gama de mini-ATV si side-by-side pentru tineri

Juniorii familiei care arata interes fata de off road au de ce sa ramana impresionati atunci cand vad un ATV/SxS din gama Polaris destinat categoriei lor de varsta. Cele mai noi modele de mini ATV-uri si side-by-side-uri pentru copii de la Polaris se remarca de la prima vedere datorita designului inspirat de modelele de curse destinate adultilor. Pe langa acest lucru, vin echipate cu tehnologie de ultima ora in domeniu pentru a garanta o experienta de riding distractiva si sigura.

Polaris 70 Outlaw EFI este un ATV pentru copii cu varsta de peste 6 ani. Un mini-ATV proiectat si construit dupa cele mai recente standarde de siguranta. Acest lucru inseamna, printre altele, ca parintii pot sa controleze in orice moment viteza vehiculului cu ajutorul limitatorului standard. Alte dotari din pachet consta in: casca de protectie, claxon, faruri cu LED, pornire electrica, plus un DVD cu instructiuni de utilizare. Se bazeaza pe un motor monocilindru, 4 timpi, 70cc, racire cu aer, EFI cuplat la o cutie de viteze automata CVT, Forward Only (treapta de viteza inainte) si detine mod 2WD.

Polaris Sportsman 110 EFI este dedicat copiilor de peste 10 ani si vine dotat cu limitator de viteza, steag de avertizare, lumini de zi si un DVD cu instructiuni de folosire. Franarea de precizie, motorizarea eficienta 112cc, suspensiile optimizate si designul atractiv transforma acest ATV de copii in optiunea perfecta pentru a petrece timp in outdoor, oferind tanarului pilot ocazia de a se obisnui cu normele de siguranta, precum si cu lumea off-road. Acest ATV copii Polaris se bazeaza pe un motor cu 1 cilindru in 4 timpi, 112cc, racit cu aer, EFI cuplat la o cutie de viteze automata PVT si beneficiaza de tractiune 2WD.

Polaris Outlaw 110 este un ATV clasa 100cc, dotat cu un motor pe injectie capabil sa dezvolte 7 CP si cuplat la o cutie automata CVT.

Polaris Phoenix 200 este cel mai puternic ATV pentru copii de la Polaris, bazat pe un motor de 200cc 11 CP. Acest vehicul mini-ATV este recomandat tinerilor de peste 14 ani. Pachetul standard cuprinde o cutie automata PVT, fapt ce ii permite tanarului pilot sa se concentreze mai mult asupra drumului de parcurs si mai putin asupra partii tehnice. In plus, suspensiile optimizate off-road cu o cursa lunga asigura manevrabilitate si confort sporite.

Polaris ACE 150 este un side-by-side categoria 150cc cu un 1 loc, construit special pentru copiii interesati de aventura si explorare. Un mini-SxS rapid si puternic, bazat pe un motor compact 150cc 9 CP.  Designul inedit pozitioneaza acest model la granita dintre un ATV si un side-by-side, preluand cele mai bune parti din ambele categorii. Cadrul asigura protectie suplimentara in caz de rasturnare, astfel incat parintii pot sta linistiti, in vreme ce juniorul isi exerseaza in siguranta abilitatile de rider.

Polaris RZR 200 EFI este unul dintre cele mai performante UTV-uri concepute pentru  copii, un aliat ideal pentru un campion in crestere. Acest vehicul este echipat cu piese si componente de inalta calitate specifice marcii Polaris. Detine un motor compact monocilindru 4 timpi, EFI, capabil de 9.4 CP, suficient pentru a ii oferi juniorului o portie serioasa de adrenalina la fiecare iesire. Cutia automata PVT ii da sansa de a se concentramai putin la schimbarea treptelor de viteza si mai mult la traseu si la manevrarea vehiculului.  Pachetul include suspensii cu brat tip A pe fata si cu bascula pe spate, frane hidraulice pe disc, plase laterale de siguranta si un aspect agresiv preluat de la modelele pentru adulti.

Polaris Ranger 150 2022 poate reprezenta o alegere inspirata de SxS pentru copii deoarece dispune de optiuni avansate de siguranta, este un model fiabil si poate fi cumparat cam la acelasi pret ca o motocicleta dirt. Este o „jucarie” ideala pentru tinerii care vor sa desfasoare activitati in aer liber.

Gama de ATV-uri pentru copii Polaris este disponibila si pe ATVRom Bucovina