Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  5 moduri distractive in care poti utiliza ATV-ul CFMOTO X5 CForce 520L EPS 2022

5 moduri distractive in care poti utiliza ATV-ul CFMOTO X5 CForce 520L EPS 2022

5 minute
5 moduri distractive in care poti utiliza ATV-ul CFMOTO X5 CForce 520L EPS 2022

Exista o multime de motive pentru care ATV-ul CFMOTO X5 CForce 520L EPS 2022 este un vehicul perfect pentru recreatie in outdoor. Pe langa variatele intrebuintari pe care le puteti gasi pentru modelul 500cc, puteti descoperi diverse modalitati de a-l utiliza pentru pura distractie off road: plimbari, intreceri, camping, vanatoare si pescuit.

X5 CForce 520L cu servodirectie promite sa ofere cea mai buna experienta de riding pe drumuri dificile.

  1. Agrement – Aventura – Explorare
    X5 CForce 520L EPS este un ATV 2 locuri, ceea ce inseamna ca in escapadele prin natura riderul se poate bucura de compania unui apropiat, prieten sau membru al familiei. Astfel, puteti impartasi bucuria pilotarii cu un alt pasionat de off road!
    Confortul este asigurat de dotarea cu sistem EPS, spatar pasager, scaune pentru pilot si pasager cu spuma inovatoare de grosime crescuta (40%), centura mai lata pentru talie pentru stabilitate sporita, aparatori de maini pentru un plus de protectie.
    Vibratiile reduse reprezinta un alt avantaj, mai ales atunci cand aveti de strabutu distante mari. Calibrarea vehiculului este un factor important, iar CForce 520 ofera cel mai mic nivel de vibratii in clasa sa, de-a lungul intregii game de turatii (vibratii masurate la ghidon, sa si scarite pentru picioare).

Aventura nelimitata pe drumuri montane, pe carari putin umblate. Forta de directie mai usoara cu 25% fata de modelul predecesor este o imbunatatire binevenita, iar manevrabilitatea ramane usoara si agila. EPS-ul serveste la reducerea oboselii resimtite pe trasee lungi. Astfel, riderul se va concentra mai mult asupra controlului vehiculului fara a-si obosi bratele. X5 CForce 520L dispune de suspensii cu brat dublu in A si amortizoare reglabile pentru o pilotare lina, plus garda la sol generoasa de 10 inch (262 mm), ceea ce va permite sa „atacati” terenurile cele mai accidentate si pline de provocari.
CFMOTO X5 CForce 520L EPS 2022 detine rezervor de capacitate 17 L, cu 3 litri mai mult fata de generatia precedenta.

2. Camping 

Modelul de fata din familia de ATV-uri CFMOTO vine echipat standard cu rack-uri interschimbabile cu sistem de eliberare rapida CF-CONNECT, adaugand confort si accesibilitate pentru plimbarile mai lungi si sarcinile mai dure. Asigura capacitate de incarcare de 240 kg.
Portbagajele permit o capacitate de incarcare cu 50% mai mare pe fata si pe spate, mai precis 60 kg pe spate si 30 kg in partea frontala.
Au alt atu al lui X5 CForce 520 il constituie echiparea cu troliu cu telecomanda de capacitate 1134 kg si bila remorcare, astfel incat nu veti intampina niciun impediment cand vreti sa transportati echipamente de camping.

3. Pescuit si vanatoare
Colectia de accesorii diversificate va permite sa configurati ATV-ul in functie de necesitati si preferinte, adaugand valoare si transformand modelul CFMOTO X5 CForce 520L in vehiculul 4×4 de teren ideal pentru urmatoarea aventura off road.

4. Curse
Pasionatii de racing se pot baza pe X5 CForce 520L este un ATV 500cc competitiv pentru intreceri prin noroi si curse cross-country. Riderii isi pot testa abilitatile si viteza. Indiferent daca sunteti nou in aceasta lume sau un veteran al curselor, exista competitii unde puteti concura la categoria care vi se potriveste.
Motorul monocilindru racit cu lichid, 4 timpi, SOHC, 495cc, pe injectie vine cuplat la o cutie CVT moderna si este capabil sa dezvolte maximum 34 cai putere.

Admisia de aer a fost repozitionata cu 120mm mai sus, pentru a facilita trecerile prin apa. Va atragem atentia sa traversati numai prin locuri desemnate pentru a evita situatiile periculoase, dar si poluarea apei.

In zona de sasiu, modelul X5 CForce 520L cu servo impresioneaza printr-un pachet complet:
– tractiune selectabila 2WD/4WD/diferential blocabil frontal
– frane pe discuri hidraulice puternice + frana parcare
– suspensii fata si spate independente cu brat dublu in A, amortizoare pe ulei, ajustabile
– jante fata 12×6.0 si spate 12×7.5
– anvelope fata AT25x8.00-12 si spate AT25x10.00-12.

Instrumentarul cu display digital 5-inch ofera toate datele necesare calatoriei. De asemenea, ecranul complet beneficiaza de iluminat pe fundal pentru vizibilitate excelenta in toate conditiile.
Pentru a furniza cea mai buna vizibilitate, X5 CForce 520L beneficiaza de tehnologia RIDEVISION adaptata. Asadar, chiar si dupa apusul soarelui, drumul va fi bine luminat pentru a nu va rataci pe traseu.

5. Cascadorii si trick-uri
Riderii avansati care isi propun sa execute salturi, sarituri si alte acrobatii se pot baza pe manevrabilitatea si agilitatea lui X5 CForce 520.
Pilotarea unui ATV este o activitate care necesita dobandirea unor anumite skill-uri pentru a cuceri terenuri diverse si va poate aduce si beneficii fizice, pe langa distractie si adrenalina garantata. Sa-ti mentii echilibrul, sa manevrezi vehiculul pe teren dificil si uneori doar sa pastrezi directia si sa franezi te solicita fizic. Puteti chiar descoperi ca aveti muschi de care nu stiati, dar nu va faceti probleme din cauza febrei musculare, pentru ca daca veti intra in ritm integrand pilotarea cu ATV-ul in programul dumneavoastra, va veti creste toleranta si rezistenta.
Pentru a executa trick-uri cu ATV-ul, este nevoie de multe ore petrecute in sa! Nu este o activitate destinata riderilor novici. De asemenea, indiferent de aplicatia desfasurata cu ATV-ul din dotare, este esential sa purtati echipamente ATV corespunzatoare.

Gama de ATV-uri CFMOTO este disponibila si pe ATVRom Bucuresti