Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  4 optiuni Adventure Tourer din gama Kawasaki 2024

4 optiuni Adventure Tourer din gama Kawasaki 2024

3 minute
4 optiuni Adventure Tourer din gama Kawasaki 2024

O motocicleta Adventure Tourer poate fi cea mai inspirata alegere pentru un motociclist pasionat de calatorii lungi pe doua roti. In afara plimbarilor zilnice prin oras, Kawasaki Versys promite sa ofere cea mai buna experienta de riding si pe distante mari, iar riderul va ajunge la destinatiile dorite fara compromisul confortului. Pentru sezonul 2024, producatorul japonez propune patru optiuni pe acest segment: VERSYS 650 si VERSYS 1000, ultimul disponibil standard si in variantele S si SE (Special Edition).

2024 Kawasaki Versys 650 este o motocicleta construita sa cucereasca jungla urbana sau sa lase in urma orasul. Potentialul maxim al acestei motociclete Kawasaki se contureaza in editia Tourer+ care beneficiaza de dotari extra pentru pasager si solutii de bagaje suplimentare.

Versys 650 aduce pentru sezonul 2024 noi caracteristici, cum ar fi: parbriz ajustabil, display color TFT cu conectivitate Bluetooth, lumini LED si controlul tractiunii KTRC pentru a va ghida in urmatoarea calatorie. Acest touring bike este alimentat de un motor 649cc racit cu lichid in 4 timpi cu 2 cilindri in paralel, optimizat pentru raspuns lin, linear in situatiile zilnice de riding, cu un cuplu puternic la turatii joase si medii si o economie de combustibil favorabila. Ca design, se remarca apatenenta la stilul seriei Versys. Pozitia dreapta si ghidonul lat ofera o postura relaxata, naturala si control ridicat la pilotare.
Modelul este disponibil in editiile: Standard, Urban, Tourer, Tourer Plus, Grand Tourer.

Fratele mai mare, Versys 1000, se face remarcat prin putere si manevrabilitate. Modelul bigbore dispune de un motor cu 4 cilindri in linie, Electronic Cruise Control si parbriz ajustabil. Disponibil in versiunile: Standard, Tourer, Tourer Plus si Grand Tourer.

De la prima vedere, se observa designul high-tech al instrumentarului, adaugand cockpitului un aspect modern. Tahometrul cu stil analog este insotit de un ecran complet digital LCD.
Discurile petala Ø 310 mm pe fata contribuie la o putere de stopare formidabila.

KTRC (Kawasaki Traction Control) – cele trei moduri acopera o gama vasta de conditii de riding, oferind fie performanta sportiva sau o plimbare mai linistita in anumite conditii pentru a negocia suprafetele alunecoase cu incredere.

Sistemul electronic de cruise control permite mentinerea vitezei dorite printr-o simpla apasare de buton. O data ce acesta este activat, riderul nu mai trebuie sa aplice constant acceleratia. Acest lucru reduce stresul asupra mainii drepte la parcurgerea de distante lungi, favorizand o calatorie relaxata si un confort de nivel inalt.

Kawasaki Versys 1000 permite accesorizarea usoara cu diverse solutii de portbagaje.

Sistem de iluminare nou: lumini complete cu LED.

Motorul 1043 cc cu 4 cilindri in linie este tunat pentru flexibilitate si ofera un raspuns superb al acceleratiei, cuplu puternic in toata gama de turatii si o nota acustica deosebita.

Versys 1000 S aduce functia de management la viraje KCMF (Kawasaki Cornering Management Function), plus sistemul KIBS (Kawasaki Intelligent anti-lock Brake System) util la franare.

Varianta Versys 1000 SE dispune de functia KCMF, KIBS si KECS (Kawasaki Electronic Control Suspension) cu tehnologie Shiwa Shyhook.