Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Brandul austriac lanseaza gama 2025 KTM Motocross

Brandul austriac lanseaza gama 2025 KTM Motocross

3 minute
Brandul austriac lanseaza gama 2025 KTM Motocross

Dupa ultimul update la gama complet reproiectata 2023 KTM SX, lineup-urile 2025 KTM SX si 2025 KTM SX-F ridica stacheta in ceea ce priveste conexiunea cu riderul si controlul.

Concepute sa ofere riderilor mai mult control decat inainte, seriile 2025 KTM SX si SX-F aduc multiple update-uri adoptate direct prin eforturile KTM Factory Racing, creand cel mai READY TO RACE line-up de pana acum.

Cadrul a primit cel mai semnificativ update, cu modificari legate de grosime peretului tubului si modificari la suporturile pentru motor si pentru amortizorul spate. Aceste schimbari au fost gandite special pentru a imbunatati caracteristicile de flexiune ale sasiului si reduce greutatea cu aproape 300 g in timp ce mentine stabilitatea per ansamblu si imbunatateste comportamentul la viraje. Bratul oscilant optimizat si pedala de frana spate actualizata pentru durabilitate crescuta completeaza update-urile la nivelul cadrului.

Modelele motocross KTM din gamele 2025 SX si SX-F sunt echipate standard cu noi anvelope Dunlop GEOMAX MX34 Motocross, furnizand stabilitate si control la cel mai inalt nivel. Acestea dispun de un nou compus care imbunatateste amortizarea si absorbtia, adaugand pana la 30% performanta mai lunga. Inovatia Progressive Cornering Block Technology imbunatateste tractiunea, aderenta si disiparea noroiului.

Pe spate, amortizorul WP XACT beneficiaza de optimizare cu un setup preluat direct de la echipa KTM Factory Racing Team, aducand avantajul reducerii greutatii si parametrii de rigiditate. Pentru a completa update-urile pe spate, furca WP XACT AER dispune de setari reactualizate pentru a oferi mai multe flexiune si mai putina greutate.

Din punct de vedere ergonomic, gama 2025 KTM SX si SX-F prezinta noi carcase de rezervor cu materiale plastice bi-compozite pe flancurile superioare si inferioare, oferind un aspect nou, proaspat, distinctiv si o racire imbunatatita. Acest lucru este sustinut de o rola actualizata a rezervorului de combustibil care protejeaza cadrul impotriva uzurii de la spalare si imbunatateste montarea rezervorului. In cele din urma, un manson de admisie a aerului si un design de snorkel actualizate la modelele 2025. Aceasta este acum o piesa dintr-o singura parte, prevenind deformarea printr-un design material mai robust si mai rigid.

La suprafata, noua grafica reflecta limbajul de design nou al carcaselor de rezervor si face trimitere la modificarile tehnice pentru lineup-ul 2025. Caroseria complet portocalie, grafica turnata pe rosu si negru, alaturi de saua neagra mai durabila confera un look curat in timp ce exprima intentii pure READY TO RACE.

Tot pentru sezonul 2025, KTM introduce si o Unitate de Conectivitate Offroad, disponibila in catalogul KTM PowerParts pentru lineup-ul 2025 KTM SX-F. CUO ofera functii variate si optiuni de ajustare via aplicatia KTMconnect.

Modelul KTM 150 SX revine in gama in 2 timpi. 2025 KTM 150 SX a fost construit pe fundatia lui KTM 125 SX, insa vine cu mai multe componente. Special proiectata, modificata si rearanjata pentru racerii in cautare de performanta inalta, aceasta motocicleta KTM ofera cuplu crescut si o experienta de riding imbunatatita.

Modelele 2025 KTM SX si SX-F introduc imbunatatiri subtile, dar semnificative in padocul de curse, oferind cea mai larga selectie de motociclete motocross gandite pentru a intampina solicitarile fiecarui rider si racer.