Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2025 GasGas Trial Lineup

2025 GasGas Trial Lineup

3 minute
2025 GasGas Trial Lineup

Fara indoiala, trial-ul reprezinta fundatia GasGas. Cea mai solicitanta din punct de vedere tehnic si mai provocatoare disciplina pentru doua roti. Riderii trebuie sa stapaneasca un echilibru exceptional, dar si un control uimitor in ceea ce priveste acceleratia si ambreiajul. Rabdarea este, de asemenea, o calitate necesara. Farmecul pilotarii de tip trial consta in faptul ca, pentru majoritatea riderilor care adopta disciplina, nu exista niciun fel de presiune privind performanta, fiecare putand sa dezvolte si sa imbunatateasca experienta de riding in propriul ritm. Un lucru minunat se intampla atunci cand grupuri de piloti se incurajeaza si isi lanseaza provocari unii altora, impingand limitele pentru a se perfectiona in timp ce mereu au in vedere latura distractiva.

 

 

Gama GasGas TXT GP este compusa din modelele:

  • TXT GP 250 2025 – un model care face trecerea la o liga mai mare si marcheaza radacinile brandului.
  • TXT GP 300 2025 – un dirt bike care promite adrenalina maxima si performanta de varf in clasa.

 

Seria TXT RACING include motocicletele:

  • TXT Racing 125 2025
  • TXT Racing 250 2025
  • TXT Racing 300 2025.

 

Noua generatie de motociclete GASGAS se remarca printr-o crestere uriasa manifestata mai ales in ultimii ani, multumita participarii brandului, cu succes, la raliuri mondiale pe scena motocross, supercross si enduro. Dar Trial-ul ramane o disciplina extrem de importanta pentru constructorul spaniol, o disciplina mereu tratata cu pasiune. Concepute pe o platforma deja avansata, cele mai recente modele trial GasGas subliniaza angajamentul brandului fata de acest sport unic. Noile game TXT RACING si TXT GP au fost dezvoltate impreuna cu echipa de trial GASGAS Factory Racing pentru a le permite riderilor entuziasti sa isi duca abilitatile la urmatorul nivel.

 

Caracteristici-cheie

  • un look nou – modern, indrazneta, fara dubiu GASGAS! Cu mai mult rosu decat inainte, motocicletele trial 2025 din familia GasGas fac o declaratie puternica. Cadrul vopsit in rosu electronic, hardware-ul anodizat si componentele high-end va asigura aceste modele nu doar arata bine, ci si functioneaza bine.
  • manevrabilitate mai buna – inginerii GasGas au acordat atentie marita fiecarei componente pentru a imbunatati pilotarea tuturor modelelor trial din seria GasGas.
  • fiabilitate crescuta – tehnologia moderna si o stransa colaborare cu riderii GASGAS Factory Racing imbunatatesc experienta de riding la nivelul intregii game trial 2025. Cu suport din partea echipei tehnice care a construit modelele de curse TrialGP, tehnologia si componentele care le caracterizeaza pe acestea au fost preluate pentru a da nastere gamei trial de productie. Rezultatul? Un lineup de motociclete mai robust si mai puternic care livreaza super distractie si performanta dovedita.