Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2024 Ski-Doo Summit, snowmobilul perfect pentru distractie extrema pe trasee montane

2024 Ski-Doo Summit, snowmobilul perfect pentru distractie extrema pe trasee montane

3 minute
2024 Ski-Doo Summit, snowmobilul perfect pentru distractie extrema pe trasee montane

Snowmobilele Summit dau dovada de agilitate deosebita fara efort si datorita puterii Rotax de top in industrie livreaza performanta dinamica la pilotarea prin zapada adanca si un raspuns instant pe teren tehnic in sezonul de iarna.

Ski-Doo Summit avanseaza cu indrazneala in zone unde putini se incumeta

Modelele Summit imping limitele conventionale pentru a redefini experienta de riding prin zapada inalta si pentru a deschide noi posibilitati. Performanta incredibila pe teren abrupt reprezinta un avantaj semnificativ pentru pasionatii sportului care doresc sa extinda aventura dincolo de locurile de „joaca” cunoscute cu snowmobile care imping distractia la cote extreme.

Platforma REV Gen5 a fost gandita special pentru a oferi echilibru superior si manevrabilitate excelenta. Elementele de design cu specific pentru zapada adanca imbunatatesc drastic plimbarile pe munte.

Alte atribute definitorii ale acestei game de snowmobile BRP Ski-Doo sunt precizia si controlul fara egal chiar si pe cele mai tehnice dealuri.

Cei interesati pot alege din trei optiuni de motorizari: 850 E-TEC Turbo R, 850 E-TEC si 600R E-TEC.
Motoarele BRP Rotax sunt un reper in industrie si, pe langa livrarea puterii cu raspuns rapid, ofera o economie de combustibil si ulei de top, castigand o larga reputatie datorita fiabilitatii lor.

Motorul 125 CP Rotax 600R E-TEC incorporeaza tehnologia E-TEC (a doua generatie) preluata de la fratele mai mare, 850  E-TEC in 2 timpi. Furnizeaza performanta dinamica si cu 5 cai putere mai mult fata de predecesorul sau.

Rotax 850 E-TEC 2 timpi ofera 165 CP si vine dotat cu un ambreiaj primar pDrive nou, avand un raspuns cu 30% mai rapid decat 800R E-TEC.

Rotax 850 E-TEC Turbo este primul motor supralimentat in 2 timpi produs de fabrica. Dezvolta 165 CP pana la aproape 2500 m altitudine si mentine un avantaj de 40 CP in fata motoarelor natural aspirate 850cc pe masura ce creste altitudinea. Pe scurt, fiecare optiune Rotax din seria Summit ofera raspuns precis, acceleratie care iti taie rasuflarea si putere fara egal.

Display-ul tactil 10.25″ color cu BRP Connect este un sistem de infotainment care contribuie la o experienta interactiva, personalizabila si in aceeasi timp, simpla.

Sasiul stabileste noul standard in materie de agilitate pe zapada adanca si incredere, multumita suspensiilor tMotion si tMotion XT pe spate. Geometria rafinata si bratul spate fixat asigura un control crescut la urcarea si coborarea pantelor. Cursa crescuta a suspensiei contribuie la calitatea plimbarii in toate conditiile.

Suspensia fata RAS 3 furnizeaza precizie inalta si este foarte previzibila, indiferent de teren.

Pornirea usoara constituie un alt atu al lui Ski-Doo Summit. Butonul SHOT de pe ghidon elimina aproape 9 kg. Seria pentru sezonul 2024 include modelele Ski-Doo Summit Adrenaline si Ski-Doo Summit X cu diverse motorizari si pachete de dotari.