Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2024 Sea-Doo Spark si Spark Trixx

2024 Sea-Doo Spark si Spark Trixx

3 minute
2024 Sea-Doo Spark si Spark Trixx

Distractia si spectacolul pe apa trec la urmatorul nivel prin lansarea gamelor complet reproiectate Spark si Spark Trixx.
Skijeturile 2024 promit sa iti descopere spiritul verii si pot fi personalizate cu usurinta prin integrarea de accesorii LinQ Lite, reusind sa imbunatateasca nivelul confortului la imbarcare/debarcare.

PWC-ul Spark Trixx faciliteaza entuziastilor sportului miscarea in laterale si este mult mai stabil decat modelul predecesor.

Chiar si cu noul look, exista cateva lucruri care raman neschimbate, in stilul consacrat Spark. Schemele de culoare atractive sunt specifice modelelor Sea-Doo Spark si Spark Trixx din prima zi! Designul clasic al exoscheletului si al carenei de greutate redusa continua sa faca parte din „cartea de vizita” a acestor PWC-uri BRP.

Recenta evolutie a skijetului Spark (a doua generatie) reprezinta cea mai accesibila modalitate de a naviga pe apa pentru fanii sportului. Costurile reduse si operarea facila chiar si de catre un pilot incepator ii incurajeaza pe tot mai multi doritori de senzatii extreme pe mare sau pe lac sa adopte acest skijet Sea-Doo pentru a-si petrece timpul liber intr-un mod mai antrenant si distractiv.

Pe punte, ergonomia lui Spark a fost perfectionata pentru sezonul 2024 prin cateva imbunatatiri in zonele unde riderul interactioneaza cel mai mult. In timp ce acest skijet este disponibil cu 2 si 3 locuri, saua a fost optimizata pentru stabilitate crescuta si confort pe durata intregii zile.

Imbarcarea si debarcarea au devenit mai usoare datorita designului cu linii mai line ale acestui vehicul watersports, iar manerele din partea din spate a puntii ofera aderenta crescuta chiar si atunci cand sunt atasate accesorii skijet diverse.
Legat de accesorii skijet, riderii au acum la dispozitie o varietate larga de optiuni cu colectiile LinQ si LinQ Lite, unde veti gasi de la solutii de andocare pana la depozitare ingenioasa si suporturi pentru camere. O alta noutate vine sub forma sistemului portabil audio BRP reproiectat compatibil Bluetooth, disponibil optional. Sistemul are doua moduri de sunet, modul Ride ideal pentru plimbare si modul Home ideal pentru petrecerea timpului pe apa cu prietenii.

Printre upgrade-urile sezonului 2024 se regaseste si dotarea lui Spark si Spark Trixx cu display digital 4.5 inch ce asigura vizibilitate clara a celor mai importante date: nivel combustibil, viteza si altele. De asemenea, veti descoperi un compartiment rezistent la apa pentru depozitarea telefonului mai mare, iar compartimentul pentru manusi este acum suficient de incapator pentru a gazdui actul de identitate sau de inregistrare al ambarcatiunii.

Cea mai jucausa experienta on-water creata de Sea-Doo

Toata gama Spark 2024 vine standard cu sistemul exclusiv BRP de franare inteligenta si marsarier. Aceasta caracteristica definitorie primeste un upgrade, marsarierul oferind manevrabilitate imbunatatita la viteza joasa, iar puterea de stopare superioara permite crearea de cascadorii la ghidonul lui Spark Trixx.
Skijetul stand-up conceput pentru acrobatii pe apa detine aceleasi upgrade-uri ca modelul standard. Cea mai mare schimbare este legata de pozitia de pilotare, cu o sa pentru o persoana de dimensiuni mai mici creata sa faca tranzitia mai usoara de la riding din sezut la pilotarea din picioare. Optional, este disponibila o sa cu doua locuri.