Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2024 Polaris Switchback Assault 850

2024 Polaris Switchback Assault 850

2 minute
2024 Polaris Switchback Assault 850

2024 Polaris Switchback Assault 850 este un concurent redutabil in categoria sa, livrand tractiune, control si flotabilitate incredibila prin zapada inalta cu capacitati on-trail. Acest snowmobil Polaris ofera o versatilitate greu de egalat, trecand de la zone cu mlastini inghetate pe pajisti montane. Designul este axat pe rider, remarcandu-se in acest sens cockpit-ul ingust care permite pilotului sa se miste fara efort in jurul vehiculului la rularea prin zapada adanca pentru a obtine echilibru sau on-trail pentru precizie sporita.

Suspensia spate IGX 146 dispune de geometrie optimizata si favorizeaza viraje mai usoare si acceratie crescuta, in timp ce lungimea de 146″ ofera flotabilitate imbunatatita. Optiunea de motorizare lina si puternica 650 este urmata de motorizarea cu raport de top in industrie putere-greutate 850. Riderii mai pot opta pentru varianta de motor supraalimentat Patriot Boost.

Polaris Switchback Assault 850 este echipat pe fata cu suspensie Matryx si amortizoare fata/spate WER 2″ Velocity. Optiuni de senile: 15 x 146 x 1.352 Cobra, 15 x 146 x 1.5 Ice Storm, 15 x 146 x 1.6 Cobra, 15 x 146 x 2.0 Crossover.
Modelul a fost gandit cu inginerie de inalta precizie si cu atentie deosebita acordata celor mai mici detalii. Constructia sa din aluminiu usor si rezistent adauga durabilitate extra.

Platforma Matryx a lui Switchback Assault se bazeaza pe un design orientat catre pilot si este rezultatul decadelor de dezvoltare la nivel de suspensii, imprumutand cele mai bune atribute de la modelele RMK si Indy pentru a obtine cel mai manevrabil snowmobil crossover. Amortizoarele ultra premium Walker Evans Racing contribuie la control crescut in timpul sariturilor.

Optional, riderii lui Polaris Switchback Assault 850 pot adauga display-ul 7S alimentat de tehnologia RIDE COMMAND. Ecranul tactil 7-inch este construit special pentru dotarea snowmobilelor, cu diagnostice on board, harti, puncte de interes si tehnologia Group Ride care permite o plimbare in grup cu/fara acoperire telefonie mobila.

Dotarea exclusiva SmartWarms aduce avantajul confortului termic, mentinand mainile calde. Farul NightBlade aduce iluminare de precizie pentru o vizibilitate exceptionala in timpul plimbarilor nocturne. Versiunea cu motor Patriot Boost a lui Switchback Assault beneficiaza de lumini cu accente Sinister Amber. Optiuni extra: bumpere, lumini auxiliare, aparatori de maini cu lumina de semnatura, geanta medie Burandt, scut de protectie etc.