Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2024 Polaris Sportsman Touring XP 1000 Trail

2024 Polaris Sportsman Touring XP 1000 Trail

2 minute
2024 Polaris Sportsman Touring XP 1000 Trail

Sportsman Touring XP 1000 Trail exploreaza cu incredere cele mai dificile drumuri off road!

Aventureaza-te in oudoor impreuna cu ATV-ul Polaris si bucura-te de o experienta de riding fara compromisuri!

Performanta, manevrabilitatea si confortul la pilotare sunt atributele care descriu cel mai bine acest ATV polaris de cilindree mare cu pachet de dotari touring. De la prima vedere, se observa atitudinea semeata a lui Sportsman Touring XP 1000 Trail, inzestrat cu bumper frontal pentru protectie extra, servodirectie electronica (Multi Select EPS),  troliu Polaris HD 1587 kg, handguards pentru rider, instrumentar complet digital, oglinzi, amortizoare vopsite, anvelope 27 inch si schema de culoare pe gri (Heavy Metal).

Datorita suspensiei cu brat dublu arcuit in A si altor caracteristici premium, alaturi de Sportsman Touring XP 1000 Trail, riderul si un coechipier au parte de o plimbare lina in conditii de teren din cele mai diversificate, de la drumuri accidentate si pline de obstacole, pana la zone cu noroi. Insotitorul beneficiaza de confort premium prin echiparea ATV-ului cu manere si spatar pasager.

Acest vehicul 4×4 de teren ii permite riderului sa obtina putere instantanee atunci cand este detectata cea mai mica patinare a rotilor, cu un raport de inalta performanta AWD la cerere.

EBS + ADC – sistemele standard de franare a motorului si control activ la coborare garanteaza control complet pe pante abrupte.

Garda la sol 11.25″ (285mm) contribuie la depasirea fara ezitare a obstacolelor de pe traseu.

Motorul cu 2 cilindri, 952cc, 88 CP, EFI ofera fiabilitate inalta pentru a intampina provocarile indiferent de sezon. Cu ajutorul troliului instalat din fabrica Polaris HD cu cablu sintetic, puteti muta copacii cazuti pentru a va continua explorarea pe carari montane si scoate un vehicul impotmolit. Anvelopele 27″ DURO si jantele 14″ aluminiu completeaza pachetul. Pentru un plus de confort sau protectie, sunt disponibile multiple accesorii ATV pentru toate modelele Polaris Sportsman.

Alte caracteristici:

– rack fata/spate 55 kg/110 kg
– capacitate de incarcare 261 kg
– sa de inaltime 908 mm
– rezervor 19.9 L
– capacitate stocare fata 15 L
– capacitate stocare spate 8 L
– capacitate remorcare 680 kg
– carlig standard 1.25 inch (32mm)
– disponibil RIDE COMMAND+.