Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2024 Polaris 550 Voyageur 144 Adventure

2024 Polaris 550 Voyageur 144 Adventure

2 minute
2024 Polaris 550 Voyageur 144 Adventure

2024 Polaris 550 Voyageur 144 Adventure – partenerul ideal pentru explorare

Polaris 550 Voyageur se regaseste in topul snowmobilelor ideale pentru orice activitate pe timp de iarna, fie pentru munca, fie pentru distractie. Capacitatile utilitare si de remorcare combinate cu senila de latime 15″ va ajuta cu sarcinile dificile si livreaza manevrabilitate de incredere.

Ca puncte forte, 550 Voyageur este construit in jurul sasiului PRO-RIDE, o platforma dovedita, puternica si de greutate redusa si este alimentat de motorul Liberty 550 in 2 cilindri, 544 cc, racit cu ventilator. Livrarea puterii este consistenta, indiferent de conditiile de zapada. Ambreiajul este echipat pentru o cuplare lina si manevrabilitate imbunatatita la viteza redusa.

Ghidonul dintr-o singura piesa are o constructie curata si durabila, imbunatatind ergonomia cu manere care servesc pentru un plus de control si confort.

Suspensia spate favorizeaza pilotarea prin zapada inalta, in timp ce skiurile Pro-Steer imunatatesc manevrabilitatea on si off-trail.

Suspensia RMK ajustabila pe fata ofera incredere si permite configurarea snowmobilului in functie de necesitati, pentru a se strecura pe trasee inguste sau pentru mai multa stabilitate on-trail. Amortizoarele IFP (Polaris Internal Floating Piston) livreaza durabilitate si performanta inalta, lucrand in cele mai dure conditii pentru a furniza o pilotare lina.

Tractiunea versatila se adauga pe lista de avantaje, datorita dotarii cu senilele 15 x 144 x 1.35 Cobra.

Pregatit pentru aventura. Acest snowmobil Polaris este echipat standard cu sistemul Adventure Cargo compus dintr-un portbagaj spate din aluminiu usor pentru a transporta gentile standard Lock & Ride sau o incarcatura suplimentara. Aceste genti spatioase pot fi montate/detasate in cateva secunde, fara unelte. Ofera un spatiu de stocare protejat care va extinde optiunile de calatorie.
Alte caracteristici: rezervor 43.5 L, capacitate de transport doua persoane, skiuri PRO-STEER, pornire electrica, incalzitoare maini, parbriz fumuriu inalt 20″ PRO-RIDE, vitezometru si tahometru digital, sa INDY PRO-RIDE pentru rider, sa standard pentru pasager. Accesorii: oglinzi, priza 12V / RCA.