Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2024 Kawasaki Ninja ZX-4R și ZX-4RR

2024 Kawasaki Ninja ZX-4R și ZX-4RR

3 minute
2024 Kawasaki Ninja ZX-4R și ZX-4RR

Kawasaki aduce in categoria 400cc doua noi motociclete pentru sezonul 2024: Ninja ZX-4R si ZX-44R, concepute pentru pilotare pe strada si pe circuit. Performanta de top in clasa a motorului cu 4 cilindri in linie, manevrabilitatea zvelta si designul modern sunt principalele caracteristici ale noilor modele din gama Supersport a producatorului japonez.

Kawasaki Ninja ZX-4R duce performanta motorului 400cc la un nou nivel, obtinand 77 cai putere si un raspuns instant al acceleratiei. Aceasta motocicleta Kawasaki se distinge printr-un caracter flexibil care ofera cuplu puternic in gama de turatii joase si medii pentru riding prin oras, dar si turatii inalte pentru pilotare sportiva sau pe circuit.

Componente si dotari premium. Pachetul lui Ninja ZX-4R include caracteristici premium precum instrumentarul color TFT, moduri de riding integrate care imbina controlul tractiunii si moduri de putere pentru un setup adecvat conditiilor. Modelele Ninja ZX-4R SE SI ZX-4RR dispun de schimbator rapid.

Conectivitate Smartphone. Tehnologia Bluetooth integrata in dashboard permite conectarea la smartphone via aplicatia “RIDEOLOGY THE APP”, permitand accesul la functii diferite pentru o experienta imbunatatita.

Cadru Trellis cu rigiditate optimizata. Proiectat cu ajutorul analizei de rigiditate dinamica avansate a Kawasaki, cadrul trellis din otel de inalta rezistenta livreaza un echilibru optim de rezistenta si flexiune a sasiului. Rezultatul este o manevrabilitate zvelta in stil supersport.

Styling agresiv Ninja ZX. Designul lui Ninja ZX-4R transmite putere si actiune exploziva.

Moduri de Riding integrate. Cele 4 moduri de pilotare (Sport, Road, Rain si Rider – manual) pot fi selectate pentru a obtine un nivel de control al tractiunii si un mod de putere potrivite pentru diferite situatii de riding.

Schimbatorul rapid KQS (disponibil pe SE/RR) aduc avantajul accelerarii si decelerarii usoare.

La nivel de suspensii, furca inversata ø37 mm pe fata ofera performanta pe circuit si pentru pilotare zilnica, in timp ce suspensia spate Horizontal Back-link are un caracter progresiv. Furcile lui Ninja ZX-4R SE si ZX-4RR pot fi ajustate, iar Ninja ZX-4RR dispune de un amortizor spate Showa BFRC lite de acelasi tip ca pe Ninja ZX-10R.

De la farurile frontale pana la stopurile inspirate de modelul Ninja ZX-10R, tot sistemul de iluminare de la Ninja ZX-4R este LED.

Ergonomie pentru control si confort. Pozitia de riding natural agresiva (mai inclinata in fata ca la Ninja 400, dar totusi usor relaxata) permite riderilor sa se bucure din plin de manevrabilitate. Saua este confortabila pe distante lungi.

Cele doua discuri ø290 mm pe fata ofera putere de stopare superioara si un sentiment excelent la franare pentru a inspira incredere in orice conditii.

Instrumentarul 4.3” TFT complet color cu moduri de display selectabile (Normal, Circuit) afiseaza clar informatiile. Modul Circuit indica pozitia treptei, timpii pe tur si rpm-ul peste 10,000 mai proeminent.

Sunt disponibile mai multe accesorii pentru personalizarea lui Ninja ZX-4RR: evacuare Akrapovic Carbon, Quick Shifter, husa sa (Lime Green), parbriz fumuriu, priza USB (sub sa), sa Sport, protectie radiator, protectie ecran dashboard etc.