Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2024 Gasgas Motocross Lineup

2024 Gasgas Motocross Lineup

1 minut
2024 Gasgas Motocross Lineup

In doar 4 ani, brandul spaniol a avansat in padocurile motocross din intreaga lume! Pentru sezonul 2024, noua generatie de dirt bike-uri in rosu vibrant ofera performanta crescuta, fiabilitate si usurinta manevrarii. Indiferent de tipul de riding practicat, Gasgas acopera fiecare disciplina, asigurand optiuni diversificate. Toate modelele garanteaza performanta inalta, durabilitate crescuta si mentenanta simpla.

Caroseria zvelta a modelelor MX din gama de motociclete Gasgas este complet reproiectata pentru sezonul 2024 si este super ergonomica, cu suprafete de contact mai mari si un triunghi cu riderul optimizat pentru control imbunatatit. Husa pentru sa asigura aderenta ridicata.

Cadrul preia cele mai bune trasaturi de la generatia actuala de modele motocross si in combinatie cu un subcadru complet nou realizat in intregime din aluminiu mentine manevrabilitatea jucausa, precum stabilitatea in linie dreapta si precizia la viraje. Pentru manevrabilitate avansata, inginerii Gasgas au efectuat revizuiri privind comportamentul anti-alunecare, fapt ce imbunatateste si tractiunea.