Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2024 GasGas MC-E 5, construit pentru viitorii campioni pe scena motocross

2024 GasGas MC-E 5, construit pentru viitorii campioni pe scena motocross

3 minute
2024 GasGas MC-E 5, construit pentru viitorii campioni pe scena motocross

2024 GASGAS MC-E 5 poate fi cadoul ideal pentru tinerii de 6-8 ani care manifesta interes pentru lumea motocrossului!
Un dirt bike electric manevrabil, distractiv si sigur.

MC-E 5 este deja un nume cunoscut pe segmentul de motociclete pentru copii. Modelul ofera posibilitatea ajustarii seii si 6 moduri diferite de riding pentru o experienta sigura, controlata. Asigura pana la doua ore de pilotare neintrerupta si incarcarea completa dureaza doar o ora. Bateria Li-Ion este gazduita de un sasiu foarte usor, dar rezistent. Pachetul acestui mini racer include suspensie WP si componente de calitate, la fel ca modelele de motociclete GasGas destinate adultilor.

La nivel de caroserie, saua cu profil plat a lui MC-E 5 faciliteaza deprinderea unei pozitii corecte (din sezut si din picioare). Corpul zvelt al acestei mini motociclete permite miscarea fara restrictii. Aspectul este unul atractiv, pe rosu complet, cu o grafica indrazneata ce adauga accente pe albastru simbolizand unitatea electrica.
Ghidonul NEKEN este combinat cu manere de diametru mic si contribuie la control si la reducerea oboselii.

Motorul 5kW este protejat de un cadru din otel puternic care ofera stabilitate, o manevrare usoara si precizie la viraje. Fiecare cadru a fost construit pentru a livra cantitatea potrivita de flexiune si rigiditate.

In termeni de sasiu, furcile WP XACT cursa 205mm ofera performanta impresionanta. Unitatea de aer de la piciorul furcii spate poate fi ajustat cu o pompa manuala pentru a se potrivi greutatii si preferintelor riderilor juniori, precum si la conditiile de circuit (cand acestia participa la intreceri). Monoamortizorul WP, lungimea cursei 185mm, este legat direct de bratul oscilant si are un set-up care se potriveste perfect cu furcile WP XACT.
Saua de inaltime variabila poate fi reglata de la 665mm la 616mm. Pentru a acomoda rideri de 4 ani, unitatile de suspensie pot fi coborate mai mult cu ajutorul kit-ului specific, disponibil in catalogul de accesorii.

Motorul 5kW racit cu aer este super compact si ofera rezistenta la praf si apa. Nu necesita mentenanta. Unitatea de control (ECU) garanteaza o livrare directa, dar foarte controlabila a puterii.

Bateria gazduieste 84 de celule litiu-ion, este protejata de o carcasa rezistenta si vine montata deasupra motorului. O incarcare completa dureaza 60 minute, iar una de 80% dureaza 45 minute. Aceasta motocicleta GasGas pentru copii aduce standard un incarcator universal 110-230 volti.
MC-E 5 beneficiaza de o putere de stopare serioasa pentru a risipi ingrijorarea parintilor. Sistemul se bazeaza pe frane pe discuri ondulate si etriere actionate hidraulic pentru a furniza o performanta puternica de franare in toate conditiile.

La fel ca la modelele motocross full-size, rotile montate pe MC-E 5 garanteaza durabilitate si rezistenta. Anvelopele MAXXIS si jantele negre din aluminiu ofera aderenta crescuta.