Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2024 Gasgas MC 50 si MC 65 – doua optiuni inspirate pentru riderii juniori

2024 Gasgas MC 50 si MC 65 – doua optiuni inspirate pentru riderii juniori

3 minute
2024 Gasgas MC 50 si MC 65 – doua optiuni inspirate pentru riderii juniori

Constructorul de motociclete spaniol a lansat modelele mini 50cc si 65cc destinate juniorilor! Noile motociclete pentru copii vin cu ergonomie ajustabila pentru a se adapta perfect. Tinerii rideri de diferite inaltimi si greutati pot utiliza cele doua dirt bike-uri entry-level MX la potential maxim, intrucat sunt disponibile multiple nivele de reglare la nivelul caroseriei, suportului de amortizor, subcadru, ghidon, furci si cleme triple, iar saua poate fi ajustata in inaltime de la 634mm la 682mm.

In doar 4 ani, Gasgas s-a afirmat in padocurile motocross de pretutindeni din lume. Pentru sezonul 2024, noua generatie de motociclete motocross in rosu vibrant aduce performanta crescuta, usurinta utilizarii si fiabilitate inalta. MC 50 este un un mini cross destinat sa incurajeze urmatoarea generatie de vedete ale sportului sa se aventureze pe circuite cu stil si in deplina incredere. O lista lunga de componente de calitate si ergonomia ajustabila caracterizeaza modelele de motociclete pentru copii Gasgas. Din upgrade-urile pentru 2024 fac parte: un nou motor, evacuare, ambreiaj, cadru si o caroserie mai lina cu puncte de contact mai mari pentru un control superior. Saua mai plata favorizeaza miscarea in special cand vine vorba de riderii de statura mai scunda.

Un aspect grozav legat de MC 50 este posibilitatea ajustarii pentru a se potrivi multor rideri diferiti. Caroseria si subcadrul pot fi potrivite intr-o pozitie mai inalta sau mai joasa, la fel ca amortizorul WP, iar ghidonul poate fi montat in numai putin de patru moduri. Setup-ul cu manere ODI contribuie la reducerea vibratiilor, astfel incat MC 50 este mult mai stabil la pilotarea cu viteza.

Subcadrul este usor, rezistent, durabil si utilizeaza o combinatie de otel cu fibra de sticla de poliamida pentru a crea o constructie hibrida menita sa dureze.

Inginerii Gasgas au rafinat cadrul pentru a debla caracteristici imbunatatite de manevrabilitate, printr-un tuning fin al geometriei si al flexiunii. Rezultatul: o stabilitate excelenta in linie dreapta. Furcile WP XACT ofera amortizare exceptionala. Cu o cursa de 205mm, furcile 35mm sunt capabile sa estompeze cele mai mari sarituri pentru a asigura plimbari line. Desi este cel mai mic model in 2 timpi, MC 50 dispune de componente de calitate precum amortizorul WP complet ajustabil (preincarcare, compresie).

In termeni de motorizare, performanta a crescut considerabil datorita repozitionarii arborelui cotit, astfel incat unghiul admisiei a fost imbunatatit pentru un flux mai direct de aer, iar centralizarea masei contribuie la un plus de manevrabilitate.

In ceea ce priveste puterea de stopare, discurile ondulate pe fata si pe spate ajuta la disiparea rapida a calduarii, iar franele hidraulice asigura franare consistenta in toate conditiile. Pedala de frana spate are acum acelasi varf ca modelele de dirt bike-uri pentru adulti, ceea ce face mai usoara folosirea franei pe spate.

Clemele triple vin standard si ajuta la stabilitate la viteza si la virajele inguste. Aliniind furcile WP perfect pentru performanta nerestrictionata la nivel de suspensii, clemele triple mentin caracteristicile de flexiune anterioare, aducand in plus o pozitie noua de suport pentru placuta cu numar de pe fata.

Alte caracteristici: anvelope MAXXIS MAXXCROSS-MX-ST, jante negre anodizate, radiator nou, transmisie automataa cu o singura viteza, pornire kickstarter, rezervor 2.3 litri, garda la sol 233mm.