Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2024 Can-Am Traxter Lineup

2024 Can-Am Traxter Lineup

3 minute
2024 Can-Am Traxter Lineup

Can-Am Traxter se adapteaza fara probleme la orice sarcina

Construit pentru a duce la capat sarcini diversificate in conditii solicitante, Can-Am Traxter este cel mai potrivit side-by-side pentru aplicatii utilitare din lineup-ul producatorului canadian. Util pe santiere de lucru, in agricultura, in propria gospodarie sau la ferma, dar si pentru explorare si vanatoare.

Pentru a inlesni orice activitate dificila de lucru, BRP pune la dispozitia utilizatorilor de SxS-uri Can-Am o colectie vasta de accesorii. De exemplu, prin atasarea unei lame de zapada, puteti curata mai rapid curtea si asigura accesul in sezonul de iarna, iar un troliu va permite sa rezolvati o situatie critica pe traseele off road accidentate si pline de noroi.
Solutiile LinQ pot servi cu brio la depozitarea de unelte extra sau transportul unei incarcaturi mai mari.
Accesoriile audio premium sunt usor de instalat si ofera durabilitate. Orele de munca vor trece mai repede atunci cand ascultati muzica preferata la 6 difuzoare.

Caracteristici-cheie:

  • Cuplu de top in clasa, motoare Rotax mai silentioase
    –––––––––––––––––-
    HD7, HD9 si HD10

Motorul HD7 capabil sa dezvolte 52 CP este regele clasei de capacitate medie. Perioada de rodare, intretinerea timpurie si ajustarile frecvente ale supapelor sunt lucruri ale trecutului. Designul powerpack ofera o experienta imbunatatita de riding, cu mai putin zgomot si vibratii.

  • Confort interior – bancheta intarita

Modelele 4×4 Can-Am Traxter nu ofera confort avansat doar pentru pilot, ci si pentru pasageri. Cockpitul intuitiv cu vizibilitate optimizata si suport lateral suplimentar cu piele intarita a scaunului permite pasagerilor sa intre si sa iasa fara efort din vehicul.

  • Bena rabatabila hidraulica – intreaga incarcatura poate fi descarcata printr-o simpla apasare de buton

Cu o capacitate cargo de 454 kg, bena se rabateaza cu usurinta pentru a facilita incarcarea si descarcarea incarcaturii. Pachetele care dispun de aceasta caracteristica sunt: 2024 Traxter PRO XT, 2024 Traxter Pro Limit, 2024 Traxter 6X6 XT.

  • Acoperis audio – mai mult decat un acoperis deasupra capului

Pentru accesorizarea lui Can-Am Traxter 2024 este disponibil, optional, un nou sistem de sunet rezistent la apa.
Sase difuzoare de 7.7 inchi cu compatibilitate Bluetooth, LED-uri multicolore, un amplificator RMC si un receptor audio Rockford Fosgate autentic imbunatatesc playlistul preferat atunci cand lucrati pe camp.

  • HVAC: control al climei (optiune)

Sistemul HVAC dispune de un mod de compresor automat si variabil care imbunatateste eficienta. Activati incalzirea, ventilatia sau aerul conditionat pentru a mentine temperatura cabinei exact asa cum doriti si mentineti acea temperatura cu ajutorului usilor complete. Disponibil pentru pachetele Traxter 6X6 Limited, Traxter MAX Limited, Traxter PRO Limited, Traxter Limited, Traxter MAX Lone Star Cab.

  • Excelent echipat pentru orice sarcina (Stocare integrata de tip pass-through)

Depozitare exclusiva pe latime completa sub bancheta pentru diverse bunuri, unelte, echipamente si altele. In plus, exsita niste panouri laterale detasabile, un mecanism de descarcare si cu 100% mai mult spatiu de incarcare (decat modelul standard Traxter).
Disponibil pentru pachetele: Traxter PRO Limited, Traxter PRO XT, Traxter PRO DPS.

  • Capacitate de remorcare de pana la 1360 kg
    (2024 Traxter PRO DPS, 2024 Traxter PRO XT, 2024 Traxter PRO Limited)

Capacitate de remorcare de top in clasa. SxS-ul Can-Am Traxter poate remorca pana la 1134 kg, in timp ce modelul Traxter 6×6 ofera capacitate de remorcare de 1360 kg.

  • Cuplu la cerere

Transmisie PRO-TORQ CVT si tractiune 4WD „din mers”

Tractiunea selectabila Turf Mode/2WD/4WD cu diferential frontal autoblocabil Visco-Lok† QE ofera putere pe orice teren, oricat de dificil. Cutia de viteze PRO-TORQ CVT de pe modelele HD9 si HD10 asigura racire imbunatatita si protectie electronica pentru curea pentru durabilitate crescuta.