Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2023 Sea-Doo GTR 230

2023 Sea-Doo GTR 230

2 minute
2023 Sea-Doo GTR 230

Skijetul Sea-Doo GTR creste mizele distractiei pe apa furnizand 230 CP si control avansat. Motorul supraincarcat din dotare se combina cu o carena zvelta, mentinand agilitatea si acceleratia la cote maxime. O alegere de skijet inspirata pentru orice pasionat de senzatii extreme pe apa care doreste sa experimenteze viteze inalte fara a investi tot bugetul.

Motor Rotax 1630 ACE – 230 cai putere, cuplu impresionant, economie de consum crescuta.
Designul carenei GTI realizate din materialul robust Polytec Gen II contribuie la o plimbare mai sigura si previzibila, reducand in acelasi timp greutatea ambarcatiunii pentru a livra performanta de neegalat si eficienta. In plus, carena din Polytec a acestui skijet Sea-Doo este mai rezistenta la zgariere decat fibra de sticla.

Muzica onboard. Sistem Bluetooth Audio-Premium (optional). Navigheaza in ritmul propriu cu sistemul 100W BRP Audio-Premium rezistent la apa, complet integrat.
Variable Trim System – VTS. Manevrabilitate fin tunata in functie de preferintele riderului, conditiile pe apa si numarul de pasageri.
Intelligent brake and reverse – iBR, prima frana pe apa din industrie. Sistemul exclusiv iBR dezvoltat de Sea-Doo este recunoscut de Garda de Coasta a SUA pentru imbunatatirea sigurantei la pilotarea de ambarcatiuni personale si se afla acum la a treia generatie. Cu ambele maini pe ghidon, riderii se pot angaja in fata, neutru si marsarier pentru manevre stabile si fara griji la viteze mici.
Spatiu extins si versatilitate. Platforma de inot larga si sistem LinQ. Platforma ofera stabilitate crescuta si confort sporit. Locul ideal pentru a plaja sau pregatiri pentru sporturi nautice. Punctele de accesorizare LinQ adauga un plus de versatilitate.
Spatiu de depozitare frontal generos si compartiment rezistent la apa pentru telefon. Spatiul de stocare sigilat este un avantaj cand trebuie sa transportati franghii de tractare, prosoape si echipamente de scufundari etc.

In afara lui GTR 230, din gama Performance mai fac parte modelele de skijeturi Sea-Doo RXT-X si RXP-X, acesta din urma disponibil si in varianta APEX 300.