Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2023 Polaris Sportsman Touring 570

2023 Polaris Sportsman Touring 570

2 minute
2023 Polaris Sportsman Touring 570

Alaturi de Polaris Sportsman Touring 570 descoperi in siguranta trasee off-road mai putin circulate!

Alimentat de legendarul motor ProStar in 4 timpi, ATV-ul Polaris Sportsman Touring 570 ofera 44 cai putere si agilitate fara egal pentru a-si purta riderul catre destinatia off-road dorita, indiferent de dificultatile intampinate pe traseu.
Motorul 567cc, racit cu lichid, pe injectie electronica este cuplat la o cutie automatica PVT. Pilotul dispune de tractiune selectabila AWD/2WD si de pornire electrica.
2023 Polaris Sportsman Touring 570 poate acomoda in conditii optime un coechipier, ceea ce il transforma intr-o optiune potrivita pentru cei pasionati de explorare si plimbari pe drumuri de munte. Acest ATV Polaris ofera o capacitate de incarcare de 220 kg, suficient pentru a asigura transportul de unelte sau diverse echipamente. Pachetul standard include sa pasager cu spatar premium integrata si manere pentru pasager.

Fluxul de aer eficient sub caroserie contribuie la o plimbare mai silentioasa, in timp ce suspensia spate IRS independenta cu brat dublu tip A de cursa 9.5” contribuie la o plimbare lina indiferent de conditiile de teren. Garda la sol de 11” (279 mm) ajuta la depasirea cu usurinta a obstacolelor.
Pachetul este completat de dotari precum al treilea far instalat din fabrica pentru vizibilitate crescuta, baterie puternica pentru porniri de incredere, sistem cargo Lock & Ride, capacitate de stocare de 8 L pe spate si capacitate de stocare de 23 L pe fata, carlig remorcare 3.2 cm, capacitate remorcare 555.7 kg, jante 12 inch din otel, sa rider de inaltime 857 mm si rack-uri fata 41 kg si spate 82 kg. Rezervorul ofera capacitate de 25.5 litri. Puterea se stopare este furnizata de franele pe discuri hidraulice puternice.

Pentru dotarea suplimentara a lui Polaris Sportsman Touring 570, constructorul american pune la dispozitie o paleta larga de accesorii ATV, precum: parbriz inalt, extensii portbagaje, geanta cargo touring semi-rigida etc.

Modelul Sportsman Touring 570 este disponibil in variantele standard, EPS si Premium. Versiunea Premium aduce in plus sistem EBS cu control la coborarea in panta ADC, suspensie fata cu brat dublu tip A, cursa 8.25”, vopsea si grafica Premium, servodirectie electronica EPS, solutii de stocare combinate.