Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2023 Polaris Scrambler XP 1000 S

2023 Polaris Scrambler XP 1000 S

2 minute
2023 Polaris Scrambler XP 1000 S

Polaris Scrambler XP 1000 S, un ATV capabil sa ofere performanta si control fara egal

Gama de ATV-uri Polaris este renumita in randul pasionatilor de off-road pentru puterea si capacitatile dovedite, iar Scrambler XP 1000 S nu face exceptie, venind cu 89 CP, amortizoare ajustabile Walker Evans in 3 pozitii, latime 55″ si servodirectie electronica Multi Select EPS. Adaugati la aceste caracteristici cheie suspensia spate cu o cursa de 14”, garda la sol 368 mm, inaltator ghidon reglabil 3” si bara de lumini LED 11” Pro Armor si veti obtine un vehicul 4×4 de teren complet pregatit sa infrunte cele mai accidentate zone si portiuni pline de noroi.

In primul rand, Scrambler XP 1000 S este construit sa dureze si sa preia controlul pe cele mai solicitante terenuri off road, iar designul sau a fost gandit special pentru confort imbunatatit. Sasiul din componenta acestui ATV Polaris este unul dintre cele mai puternice fabricate de producatorul american.

Inspirat de lumea curselor, Scrambler XP 1000 S utilizeaza un diferential frontal preluat de la SSV-ul RZR XP 1000, asigurand un plus de durabilitate. Vehiculul se armonizeaza cu mediul off-road, oferind tractiune integrala On-Demand care detecteaza cand anvelopele aluneca si angajeaza automat toate cele patru roti pentru a va mentine in miscare.

Performante peste asteptari:

– Scrambler XP 1000 S favorizeaza o experienta de riding lina
– latimea 55” garanteaza stabilitate crescuta
– garda la sol inalta va ajuta sa depasiti obstacolele dure
– pachet avansat la nivel de suspensii: design cu brate duble arcuite tip A si amortizoare premium Walker Evans
– directie previzibila, precizie.

Versatilitatea este un alt avantaj al ATV-ului Polaris Scrambler XP 1000 2023. Ergonomia si pozitia de pilotare personalizata ii permit oricarui rider sa se bucure de confort pentru a-si valorifica potentialul pe drumuri dificile off-road. Colectia de accesorii ATV pentru modelul Scrambler de fata cuprinde solutii de protectie si confort, anvelope si jante Pro Armor, brushguard frontal etc.