Acasă > Stiri  >  2023 Motocross GasGas Lineup

2023 Motocross GasGas Lineup

2 minute
2023 Motocross GasGas Lineup

Desi este o prezenta mai noua pe scena MX, GASGAS se axeaza pe construirea de motociclete care ies in evidenta prin performanta si un styling indraznet. Brandul spaniol pune accent pe usurinta in utilizare, valoare si fiabilitate, iar toate modelele de motociclete GASGAS din gama Motocross 2023 sunt concepute pentru a incuraja depasirea limitelor si distractie la superlativ.

Una dintre prioritatile producatorului este sa proiecteze motociclete prietenoase cu riderii, indiferent de nivelul de pregatire al acestora. De la profesionisti la incepatori, fiecare pilot este invitat sa se alature actiunii, urcand in saua unei motociclete usoare, echilibrate si usor de manevrat. Cadrele super puternice si de greutate redusa garanteaza o manevrabilitate jucausa si un feedback excelent pentru rider, in timp ce motoarele de inalta performanta sunt proiectate si construite sa fie pe cat de usoare si de compacte posibil.

Performanta si manevrabilitate incredibila. Echipa Gasgas R&D petrece ore nenumarate pentru a perfectiona fiecare aspect tehnic ce implica suspensia, sasiul, motorul.


Componente dovedite in curse. Modelele lineup-ului Gasgas Motocross 2023 se bazeaza pe componente orientate spre competitie: suspensii WP, anvelope Maxxis, manere Odi, filtre de aer moderne si cleme triple. Fiecare motor ia cel mai bun start in „viata”, beneficiind de uleiurile MOTOREX castigatoare in campionate.
Modelele de dirt bike-uri GasGas au o estetica cu linii curate si culori indraznete si se fac remarcate rapid prin personalitatea energica.
In lineup-ul motocross 2023, veti descoperi o mini motocicleta electrica, MC-E 5, destinata celor mai tineri pasionati ai sportului, alaturi de modele in 2 si 4 timpi.

Gama motocross in 2 timpi include modelele: MC 50, MC 65, MC 85 17/14, MC 85 19/16, MC 125 si MC 250.
Gama motocross in 4 timpi cuprinde modelele: MC 450F TROY LEE DESIGNS, MC 250F, MC 250F, MC 350F si MC 450F.

Motocicletele GASGAS sunt disponibile si pe ATVRom Bucovina!