Acasă > Stiri  >  2023 Kawasaki Z650RS

2023 Kawasaki Z650RS

2 minute
2023 Kawasaki Z650RS

Motocicleta Kawasaki Z650RS 2023 combina stilul retro cu tehnologia moderna sport. Notele de styling distinctive, ca de exemplu farul rotund LED frontal, instrumentarul, caroseria si culorile influentate de anii 70, plus motorizarea in 2 cilindri paraleli creeaza un punct de referinta pe segmentul neo-retro. Z650RS impresioneaza riderii de pretutindeni prin spiritul sau RETROREVOLUTION.

Modelul este disponibil cu trei scheme de culoare atractive: Candy Emerald Green (verde), Metallic Moondust Gray/Ebony (gri/negru), Metallic Spark Black (negru).

Kawasaki Z650RS 2023 se remarca printr-o serie de caracteristici cheie:

– pozitie de riding relaxata. Ghidonul lat si pozitia de pilotare relaxata asigura mai mult confort pentru o larga tipologie de rideri, inspirand incredere in abordarea obstacolele si favorizand controlul in orice situatie.
– styling modern retro. La fel ca modelul retro sport Z900RS, motocicleta Kawasaki Z650RS se bucura de un look atragator. Acest model midsize are un caracter prietenos cu riderul, iar atractia spre motocicletele traditionale este dublata de un design simplu si modern care il ajuta sa se integreze de minune in viata cotidiana contemporana.
– motor Parallel-Twin. Optimizat pentru deplasare zilnica, motorul in 2 cilindri ofera un raspuns rapid, performanta puternica la turatii joase si medii, alaturi de eficienta de consum.
– frane. Franele fata pe doua discuri 300mm si pe spate 200 mm livreaza putere de stopare superioara. Discurile rotunde vcontribuie la imaginea retro sport a acestei motociclete Kawasaki.
– jante cu spite. Rotile turnate originale, cum sunt si cele de la Z900RS, dispun de spite late create sa arate precum rotile spitate clasice. Au fost proiectate utilizand tehnologia avansata de analiza Kawasaki. Rotile ofera echilibru intre greutatea usoara si aspectul stilat, contribuind atat la manevrabilitate, cat si la designul potrivit categoriei retro.
– instrumentar multifunctional LCD. In afara de ecranul multifunctional LCD, Z650RS beneficiaza de vitezometru si tahometru in stil analog.
– cadru Trellis de greutate usoara. Una dintre componentele cheie pentru greutatea redusa a lui Z650RS consta in dotarea cu un cadru trellis inovator, cantarind doar 13.5 kg. Cadrul ajuta semnificativ la manevrabilitatea usoara, naturala a acestei motociclete din familia Kawasaki.
– suspensia spate Horizontal Backlink are un caracter progresiv si livreaza un echilibru mai bun intre performanta sportiva si confortul la pilotare.

Tehnologii din dotarea lui Kawasaki Z600RS 2023: ABS, ambreiaj Assist & Slipper, indicator de riding economic.