Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2023 Kawasaki Z650

2023 Kawasaki Z650

2 minute
2023 Kawasaki Z650

Kawasaki Z650 invoca spiritul Z: styling Sugomi indraznet, control usor si putere accesibila! Pe lista de noutati pentru sezonul 2023 se gasesc luminile LED complete, KTRC Traction Control si displayul color TFT. O motocicleta Kawasaki care ofera inspiratie la fiecare deplasare.

Caracteristici cheie ale lui Kawasaki Z650 2023:

  • KTRC (Kawasaki TRaction Control) – sistemul avansat imbunatateste performanta cand vine vorba de pilotare sportiva si permite, totodata, negocierea cu incredere a suprafetelor cu tractiune redusa. Riderii pot opta pentru doua moduri pentru a ajusta setarile in functie de context si preferinte. Sistemul poate fi dezactivat. Pentru modelele cu kit 35 kW, KTRC ofera un mod (plus OFF).
  • Emisii mai curate – o serie de modificari la nivelul componentelor sistemului de evacuare si admisie se asigura ca normele de emsii sunt respectate, oferind o crestere a cuplului in gama de turatii medii  in timp ce pastreaza puterea modelului predecesor.
  • Anvelope noi – cauciucurile Dunlop Sportmax Roadsport 2 contribuie la manevrabilitate usoara.
  • Confort imbunatatit pentru pasager – saua spate din uretan mai gros (mai gros cu aproximativ 5 mm in centru si 10 mm mai gros pe margini) si cu parti mai late ofera confort crescut pentru un insotitor.
  • Instrumentar TFT color – noul instrumentar complet digital TFT color, o premiera in clasa 650cc pentru Kawasaki, confera cockpitului un aspect high-tech si aduce featuri suplimentare care nu au fost disponibile pe modelul anterior.
  • Capacul farului frontal este mai ascutit si mai compact, avand un design din doua piese. Spoilerul ascutit, noul capac al contorului si mai multe linii inclinate in fata contribuie la designul sugomi.
  • Conectivitate Smartphone – un chip Bluetooth integrat in instrumentar permite riderului sa se conecteze la motocicleta fara fir. Prin intermediul aplicatiei RIDEOLOGY THE APP, mai multe functii pot fi accesate pentru a imbunatati experienta de pilotare.
  • Prezenta Sugomi mai puternica – cu o carcasa mai ascutita, mai compacta si carcase de radiator mai musculare, noul Z650 se mandreste cu o prezenta sugomi mai puternica.

Tehnologii: ABS, suspensie spate Horizontal Back-Link, ambreiaj Assist & Slipper, KTRC (3-Mode), indicator de riding economic, conectivitate smartphone.

Alte caracteristici:

emisii CO2: 107 g/km
consum: 4.3 l/100 km
consum cu kit 35 kW: 4.5 l/100 km
putere maxima: 68 CP
pornire electrica
cutie cu 6 viteze, marsarier
frane fata: doua discuri semi-flotante Ø 300 mm, etrier cu doua pistoane
frane spate: disc Ø 220 mm, etrier cu un singur piston
suspensie fata: furca telescopica 41 mm
cadru Trellis din otel de inalta rezistenta
rezervor: 15 litri
sa de inaltime 790 mm.